Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

24 minutes ago, Filozof manijak said:

Šta mu se desilo?

(za nas bez ulaznica)

Ispao na 2'27.

Just now, Carolostadien said:

Kolak je nešto totalno nevjerojatno, ona se muči i da 55 prebaci, nije ni na državnom prvenstvu pobijedila a jedina u Hrvatskoj baca koplje.

Ona ili se nadopingirala ili zadnje tri godine ima the most cunning plan ever.

A izgleda kao da s Novakom jede, dune li jači vetar i ona će s kopljem da odleti 

• Author

Danas mi je jedino razočarenje poslednji hitac Vilagoš. Ne čak ni to što nije prošla, i neka veća imena su otpala, već što je u tom najvažnijem pokušaju baš katastrofalno podbacila. To ukazuje da ipak nije bila mentalno spremna za OI i da najverovatnije ne bi ništa posebno uradila sve i da je prošla u finale. 

Nemeš i Komarov su se borili protiv takmičara ekstra klase i bili ravnopravni do poslednje sekunde, nema šta tu mnogo da se zamera. 

Zapravo sasvim korektan nastup rvača.

Jebo ih je žrijeb. Nije Komarov izgubio od onog Amera nego od svjetskog šampiona.

Nemes je tek bio autsajder i časno izgubio uz nekakvu mogućnost da se ipak dokopa borbe za medalju.

znaci, ako ulovimo jos bronzu u basketu da pevamo?

ja se i dalje nadam zlatu jer sam veciti optimista, plus sanjam vec zlato u kosarci, ali sve u svemu, ovo ce biti uzasne OI za Srbiju. siguran sam da se Njolo nece tako osecati, ali overall, nema nama leba

Meni je ovih 14:14 na 5000 metara takav debakl da nemam reci.

Uglavnom ti rezultati profi atleticara sluze da samo smore i demotivisu nas koji trcimo iz zajebancije, a taj rezultat od 14:14 je smesan prosto i ima amatera koji uopste nisu mnogo daleko od toga.

Ima ona neka prica da je najgori NBA kosarkas mnogo blizi Dzordanu nego neki amaterski kosarkas njemu.

Ovde to i nije slucaj, ima amatera koji su blizi Bibicu nego Bibic svetskom rekordu.

Mada, ni protivnici mu nisu mnogo nesto bolji, ali oni se kapiram cuvaju delimicno za finale, dok je za Bibica ovo bilo finale.

Uzasno spora trka, daleko sporija od prve grupe, popada ih pola i on opet ne bude ni blizu grupe koja je prosla prva.

16 minutes ago, Hele said:

Meni je ovih 14:14 na 5000 metara takav debakl da nemam reci.

Uglavnom ti rezultati profi atleticara sluze da samo smore i demotivisu nas koji trcimo iz zajebancije, a taj rezultat od 14:14 je smesan prosto i ima amatera koji uopste nisu mnogo daleko od toga.

Ima ona neka prica da je najgori NBA kosarkas mnogo blizi Dzordanu nego neki amaterski kosarkas njemu.

Ovde to i nije slucaj, ima amatera koji su blizi Bibicu nego Bibic svetskom rekordu.

Mada, ni protivnici mu nisu mnogo nesto bolji, ali oni se kapiram cuvaju delimicno za finale, dok je za Bibica ovo bilo finale.

Uzasno spora trka, daleko sporija od prve grupe, popada ih pola i on opet ne bude ni blizu grupe koja je prosla prva.

Koje je tvoje vrijeme na 5000? Ozbiljno pitam, znam da trčiš.

Duvace ozbiljna promaja na skupstinskom balkonu u utorak...

7 minutes ago, BWA said:

Koje je tvoje vrijeme na 5000? Ozbiljno pitam, znam da trčiš.

Ma, gde znam, ne takmicim se ja, trcim rekreativno i da se izduvam, ne da ganjam rezultate. Tek sam skoro krenuo uopste radoznalosti radi da ukljucujem aplikaciju, a ukljucim je dok sam jos kod kuce, pa hodam, pa semafori, pa hodam i kad zavrsim i tek onda je iskljucim.

I tu budem na 25 minuta za 5 km sa setanjem na pocetku i na kraju, semaforima, brdima, bez ikakvog truda da gadjam neki rekord. Verovatno bih mogao ispod 20 minuta da se zaletim i merim kako treba.

Da ne pricam da nemam nikakvu tehniku, patike su mi neke obicne, ne trcim u grupi, pusac sam, jedem sta mi padne na pamet, iscrpljen sam od posla, nije mi trcanje posao...

Tako da, nebitan sam ja, ali znam na primer ljude koji su tu negde oko 16 minuta.

Ono, treniraju, loze se, ishrana, oprema, suplementacija, ovo ono, ali i dalje amateri.

A i 30 plus su.

Tunižanin koji je dobio Korneeva je ispao u polufinalu tako da za njega ništa od repasaža. Nemeš i Komarov čekaju večeras da saznaju. 

10 minutes ago, theanswer said:

Tunižanin koji je dobio Korneeva je ispao u polufinalu tako da za njega ništa od repasaža. Nemeš i Komarov čekaju večeras da saznaju. 

Je li to oko 18?

2 minutes ago, BWA said:

Je li to oko 18?

18:15 pa nadalje. Ukrajinac radi sa Azerom koji je prvi nosilac tako da teško, čak i da dobije moraće prvo jednu borbu da dobije pa pomenutog Azera. Ali Komarov ima realnu šansu, Mađar radi sa Bugarinom. 

3 hours ago, arheolog1981 said:

Baš niko da iznenadi od naših u bilo kom sportu. Sve oko očekivanja ili debelo ispod. Ajde neki vetar da dune i pogura baš naše kajakaše, nešto, bilo šta

Evo vetra, prizvao sam ga. Polufinale u vaterpolu nisam sanjao pre OI a nakon grupe sam sanjao da nam Grci ne daju 18 golova 

Onakav gol se viđa jednom u 10 godina.

Imamo solidne sa sanse za dve medalje - kosarka i vaterpolo.  Za medalje je potrebna najmanje po jedna pobeda svakog od ova dva tima.  Nadajmo se da to ostvare.  Time bi bila okoncana “zetva”.