August 7, 2024Aug 7 7 minutes ago, Halvard said: Ma klasična naša priča. Kad nam ide, daj kajak, daj tekvondo, daj rvanje, daj glinene golubove, daj aaaa sveeeeee. Kad nam ne ide, jebeš glinene golubove, koga boli kurac, daj Novaka i basket. pa dobro, ima nekih koji su baš ono, em ispali face, heroji nacije em smo se nekako i vezali za njih, jebiga, nije ista medalja Milice Mandić od ove Datunašvilija, ili one Sanje Ivošev ili Jasne Šekarić (šta god radila van strelišta). Ali naravno da je tragedija da uzmemo 2 medalje u odnosu na to da uzmemo deset, pa makar od tih deset osam bilo bronzanih. Meni ni Novakova ne mijenja ništa, čovjek je najveći pa je najveći, bio i prije ovog, ovo je samo simpatičan dodatak takvoj karijeri. Nije sad da je baš teniski turnir na OI vrh tog sporta. Drugi je par opanaka kako se taj broj (zlo)upotrebljava i koliko mi zapravo sve gledamo kroz prizmu stanja u društvu, da ne kažem dnevne politike, evo ja prvi sam, priznaću, zatrovan tom perspektivom, nažalost, a ni iz džepa mi ni u džep. Ali kad vidim koliko se stvarnost farba na ružičasto svaki dan, pa i putem tog broja medalja, bude mi muka.
August 7, 2024Aug 7 Ona naša borca su bila na mali tas na vagi dal će da pobede ili izgube... i oba izgube
August 7, 2024Aug 7 Author Sranje. Mađar je stvarno preozbiljan takmičar, valjda će proći u finale i povući našeg zeta u repasaž.
August 7, 2024Aug 7 Author Ali pazite sad kad se dogodi veleobrt i naši delfini opet usreće napaćeni narod