August 7, 2024Aug 7 Pa ono kada ova Japanka visoka metar i šumsku jagodu baci bolje od tebe stvarno nemaš mesto u finalu. vilagoš-svetlo na mađarskom. Svetličić bi bilo neko prezime koje je sinonim.
August 7, 2024Aug 7 21 minutes ago, Milošica said: Komarov razbio Amerikanca. Možda i najozbiljniji kandidat za medalju od preostalih naših učesnika na OI.
August 7, 2024Aug 7 Author Treba obratiti pažnju i na četverac u kajaku, dobri su bili u kvalifikacijama.
August 7, 2024Aug 7 Bitno je da smo dobro prosli u sportovima koje ljudi gledaju a to je Djokovic i kosarka. Bilo bi lepo da su i odbojkasice usle u borbu za medalje jer gomila klinki to gleda. Ovo ostalo je vise trivija i sluzi za dick measurement sa komsijama.
August 7, 2024Aug 7 6 minutes ago, Halvard said: Treba obratiti pažnju i na četverac u kajaku, dobri su bili u kvalifikacijama. Šta bi sa Datunašvilijem?
August 7, 2024Aug 7 pa kod nas se sve i svodi na dick measurement, od predsjednika i njegovih licitacija brojem medalja, preko toga koliko dajemo za medalje do toga da skupljamo izbjeglice ko UNHCR ne bi li pojačali taj skor. Naravno da su neke medalje jače u očima raje, naravno da bi mom srcu više godilo da uzmemo nešto u npr. vaterpolu u ime starih vremena ili tek u košarci nego da nam ovi nesretni Rusi i Gruzini što su izbjegli ili se popičkali sa svojim savezom donesu 10 medalja, pošto to niti je u našoj tradiciji nešto niti te ljude pratimo i znamo a i jednostavno mene to što imaju srpski pasoš ne radi. Suviše me podsjeća na ono što me nerviralo kod drugih reprezentacija, no da ne žvaćemo istu temu hiljaditi put, stranci ili ne u reprezentaciji. Za takve stvari služe klubovi.
August 7, 2024Aug 7 Author 1 minute ago, Jesper23 said: Šta bi sa Datunašvilijem? Završio je karijeru. Razboleo se, nešto sa crevima, jedva je pretekao.
August 7, 2024Aug 7 Nije samo dick measurement, daje ipak neke obrise stanja celokupnog profi sporta u državi.
August 7, 2024Aug 7 Author Ma klasična naša priča. Kad nam ide, daj kajak, daj tekvondo, daj rvanje, daj glinene golubove, daj aaaa sveeeeee. Kad nam ne ide, jebeš glinene golubove, koga boli kurac, daj Novaka i basket.
August 7, 2024Aug 7 2 minutes ago, Halvard said: Završio je karijeru. Razboleo se, nešto sa crevima, jedva je pretekao. Ima li još kakve nade za medalju, sem Komarova i četverca?
August 7, 2024Aug 7 5 minutes ago, Halvard said: Ma klasična naša priča. Kad nam ide, daj kajak, daj tekvondo, daj rvanje, daj glinene golubove, daj aaaa sveeeeee. Kad nam ne ide, jebeš glinene golubove, koga boli kurac, daj Novaka i basket. Nađi jedan moj post gde kažem daj glinene golubove
August 7, 2024Aug 7 Author 5 minutes ago, Jesper23 said: Ima li još kakve nade za medalju, sem Komarova i četverca? Košarka valjda Videćemo da li će Nemeš proći u repesaž, u tom slučaju ga ne bih otpisivao od borbe za bronzu.
August 7, 2024Aug 7 Šta znam, nije lako izvući neke jasne zaključke. Nijemci su iz ciklusa u ciklus sve gori i sve manje medalja osvajaju a diskutabilno je koliko im je sport u krizi. Na ovim igrama su katastrofalni. Mi najviše medalja osvojamo u vrijeme firera a jasno je da nam je sport u teškoj dubiozi. Valja imati na umu i da se sada dijeli mnogo više medalja nego prije dvadesetak godina.
August 7, 2024Aug 7 20 minutes ago, Halvard said: Treba obratiti pažnju i na četverac u kajaku, dobri su bili u kvalifikacijama. Kakvi kajak, ozbiljne su ale konkurencija
August 7, 2024Aug 7 Author 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Nađi jedan moj post gde kažem daj glinene golubove Nije se odnosilo na tebe ili zapravo bilo koga konkretno.