Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

8 minutes ago, Halvard said:

Što je najgore, prošla bi da Andrejčik, Kolak, pa i Cenko nisu pravo niotkuda bacile 5 m više nego što godinama rade.

To je zato sto mi, cast izuzecima, ne kapiramo da OI nije isto sto i evropsko ili svetsko prvenstvo, da je ovde svaka mili mikro sitnica podjednako bitna za dobar rezultat, od toga cime si putovao na oi do toga kako si trenirao i tempirao formu. OI su vrh vrhova i samo odabrani uzimaju medalje, ozbiljni, odgovorni i utrenirani. 

Recit je slucaj angeline topic, neopreznost na zagrevanju i aj cao, 4 godine u vetar

Edited by MocaVukotic

1 minute ago, Hele said:

I meni je nejasno kako je neko pre 30 i nesto godina bacao 80 metara, a ove izgaraju da dodju do 60.

To su ogromne razlike jbt, kao kad bi za finale na 100 metara za muskarce odjednom trebalo fazon 13 sekundi 🤣

Promenilo se koplje u odnosu na tada, ali svejedno, najbolji rezultat ovde je red veličine 10% slabiji od WR.

Komarov razbio Amerikanca.

Možda i najozbiljniji kandidat za medalju od preostalih naših učesnika na OI.

• Author
Just now, MocaVukotic said:

To je zato sto mi, cast izuzecima, ne kapiramo da OI nije isto sto i evropsko ili svetsko prvenstvo, da je ovde svaka mili mikro sitnica podjednako bitna za dobar rezultat, od toga cime si putovao na oi do toga kako si trenirao i tempirao formu. OI su vrh vrhova i samo odabrani uzimaju medalje, ozbiljni, odgovorni i utrenirani. 

Ima i do toga, ali recimo ova Kolak ima neku taliju, ne znam kako drugačije objasniti.

Devojka je u Riju u finalu bacila fazon 3 m preko ličnog rekorda i uzela zlato koje apsolutno niko nije očekivao.

I pošteno je posle rekla da ne zna kako je to uradila, nikad u životu nije tako bacila na treningu, nije ni sama očekivala.

Evo i sad, 5 godina se bukvalno muči da baci preko 60 m, i onda sad ovo.

momci ovo su kvalifikacije

finale dolazi posle

• Author

Aj makar Komrakov™ ispunjava očekivanja. 

Just now, pbg12345 said:

momci ovo su kvalifikacije

finale dolazi posle

Kakav bigdik enerdži

Najbolje OI ikad

Ovo Novakovo zlato i nacin na koji je dosao do njega ce uci u istoriju OI vise nego da smo uzeli jos 10 medalja

Komarov riješio Amera za 2 minuta.

Slijedi Mađar, biće vrlo zajebano.

1 minute ago, Tsai said:

Najbolje OI ikad

Ovo Novakovo zlato i nacin na koji je dosao do njega ce uci u istoriju OI vise nego da smo uzeli jos 10 medalja

Jes vala, Nole ispunio vlažne snove mnogih i ušao u istoriju, ali će biti zapamćeno da nismo uzeli bronzu u gađanju goluba

Kad je 1/4 f?

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Jes vala, Nole ispunio vlažne snove mnogih i ušao u istoriju, ali će biti zapamćeno da nismo uzeli bronzu u gađanju goluba

Još kad košarkaši uzmu zlato :fantom:

A bronzana kolajna u košarci, mislite da je nedostižna?

sad mirno cekamo da nasi delfini potope grke

Spoiler

verovatno cemo posle prve cetvrtine vec gubiti 5 razlike

Edited by pbg12345

10 minutes ago, kralj said:

Kad je 1/4 f?

Još tri borbe pa Komrakov™