August 7, 2024Aug 7 8 minutes ago, Halvard said: Što je najgore, prošla bi da Andrejčik, Kolak, pa i Cenko nisu pravo niotkuda bacile 5 m više nego što godinama rade. To je zato sto mi, cast izuzecima, ne kapiramo da OI nije isto sto i evropsko ili svetsko prvenstvo, da je ovde svaka mili mikro sitnica podjednako bitna za dobar rezultat, od toga cime si putovao na oi do toga kako si trenirao i tempirao formu. OI su vrh vrhova i samo odabrani uzimaju medalje, ozbiljni, odgovorni i utrenirani. Recit je slucaj angeline topic, neopreznost na zagrevanju i aj cao, 4 godine u vetar Edited August 7, 2024Aug 7 by MocaVukotic
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Hele said: I meni je nejasno kako je neko pre 30 i nesto godina bacao 80 metara, a ove izgaraju da dodju do 60. To su ogromne razlike jbt, kao kad bi za finale na 100 metara za muskarce odjednom trebalo fazon 13 sekundi 🤣 Promenilo se koplje u odnosu na tada, ali svejedno, najbolji rezultat ovde je red veličine 10% slabiji od WR.
August 7, 2024Aug 7 Komarov razbio Amerikanca. Možda i najozbiljniji kandidat za medalju od preostalih naših učesnika na OI.
August 7, 2024Aug 7 Author Just now, MocaVukotic said: To je zato sto mi, cast izuzecima, ne kapiramo da OI nije isto sto i evropsko ili svetsko prvenstvo, da je ovde svaka mili mikro sitnica podjednako bitna za dobar rezultat, od toga cime si putovao na oi do toga kako si trenirao i tempirao formu. OI su vrh vrhova i samo odabrani uzimaju medalje, ozbiljni, odgovorni i utrenirani. Ima i do toga, ali recimo ova Kolak ima neku taliju, ne znam kako drugačije objasniti. Devojka je u Riju u finalu bacila fazon 3 m preko ličnog rekorda i uzela zlato koje apsolutno niko nije očekivao. I pošteno je posle rekla da ne zna kako je to uradila, nikad u životu nije tako bacila na treningu, nije ni sama očekivala. Evo i sad, 5 godina se bukvalno muči da baci preko 60 m, i onda sad ovo.
August 7, 2024Aug 7 Just now, pbg12345 said: momci ovo su kvalifikacije finale dolazi posle Kakav bigdik enerdži
August 7, 2024Aug 7 Najbolje OI ikad Ovo Novakovo zlato i nacin na koji je dosao do njega ce uci u istoriju OI vise nego da smo uzeli jos 10 medalja
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Tsai said: Najbolje OI ikad Ovo Novakovo zlato i nacin na koji je dosao do njega ce uci u istoriju OI vise nego da smo uzeli jos 10 medalja Jes vala, Nole ispunio vlažne snove mnogih i ušao u istoriju, ali će biti zapamćeno da nismo uzeli bronzu u gađanju goluba
August 7, 2024Aug 7 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jes vala, Nole ispunio vlažne snove mnogih i ušao u istoriju, ali će biti zapamćeno da nismo uzeli bronzu u gađanju goluba Još kad košarkaši uzmu zlato
August 7, 2024Aug 7 sad mirno cekamo da nasi delfini potope grke Spoiler verovatno cemo posle prve cetvrtine vec gubiti 5 razlike Edited August 7, 2024Aug 7 by pbg12345