August 6, 2024Aug 6 4 hours ago, Facundo Orellana said: Ja se srećom ne sećam ove pesme. Realno je za više godina zatvora za sve učesnike. U Atini su bila velika očekivanja, da će porobiti tri ekipna sporta (vaterpolo, košarka, odbojka), streljaštvo barem dve medalje, i da će se još neko upisati. Naravno, bilo je skroz suprotno, košarkaši nisu grupe prošli, odbojkaši ispali bez ispaljenog metka od Rusa, a vaterpolisti izgubili finale u kojem su vodili. Pojedinačni sportovi nas tada nisu mnogo zanimali, pošto su nam samo ekipni bitni, kao da medalja vredi 12. Obe tekme sam odgledao uzivo. Secam se da sam na odbojci gotovo zaspao, bila je bas smaracka i dosadna atmosfera. Na vaterpolu je bilo bolje. Tada sam odlgedao i jedan atletski dan, cini mise da je Hrisi Deveci uzela srebro u troskoku za Grke.
August 6, 2024Aug 6 Author Sećam se da je Miljković imao stomačni virus i da su Brazilci nešto namerno izgubili u grupi i poslali nas na Ruse. Ali bilo je jasno da je toj ekipi bronza maksimum. Vaterpolisti su valjda vodili tri razlike u poslednjoj četvrtini, užas. Ali faking Radovanje radovanje mi je ceo dan u glavi sad, kud ga se setih i pomenuh
August 6, 2024Aug 6 6 hours ago, Hamlet Strašni said: Kako sam ja propustio ovaj festival krindža, jbt...
August 6, 2024Aug 6 Sledece igre dati zastavu da nose biciklisti ili maratonci, ocito je barjaktarstvo baksuzluk
August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, Defunctus said: Sledece igre dati zastavu da nose biciklisti ili maratonci, ocito je barjaktarstvo baksuzluk Imamo mi mnogo većeg baksuza od barjaktara
August 7, 2024Aug 7 Vilagoš danas u 11.50 u drugoj grupi kvalifikacija. Norma 62 m, ide ih 12 u finale,dve grupe ima po 16. Jel' ima tu šanse da se prođe u finale ispod norme?
August 7, 2024Aug 7 15 minutes ago, sasha said: Vilagoš danas u 11.50 u drugoj grupi kvalifikacija. Norma 62 m, ide ih 12 u finale,dve grupe ima po 16. Jel' ima tu šanse da se prođe u finale ispod norme? Biće ih ispod norme sigurno, uvek bude. I kad je bila jača konkurencija
August 7, 2024Aug 7 Dobio Korneev prvu rundu. Edit: i drugu. Bravo! Edited August 7, 2024Aug 7 by Sokrat