August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Filozof manijak said: Sećam se ove pesme, a još se bolje sećam i devedeset treće. Невероватно је да је песма са државне ТВ и да је прилично критична према стању у земљи...
August 6, 2024Aug 6 Author Najveća ironija je što nikad jadniji olimpijski tim nismo imali nego u Atini. U individualnim sportovima bukvalno samo Jasna Šekarić. Košarkaši, vaterpolisti i odbojkaši koji su već bili u padu. Niko drugi. A luđenje kao da smo Istočna Nemačka 80-ih
August 6, 2024Aug 6 56 minutes ago, BWA said: Kad nastupa Komarov? Svaki put kad ga neko spomene pročitam Komrakov i prođe me jeza
August 6, 2024Aug 6 32 minutes ago, pantelia said: Jebo majku, mnogo je gore nego sto pamtim (a pamtim da je bilo jezivo) Mima Karadzic poveo ceo Mjesoviti brak Sad mi je jasno sto se Nole veseli uz nase pjesme 🇲🇪
August 6, 2024Aug 6 Ako postoji neštoi pozitivno što se nećemo namlatiti medalja je što nećemo gledati kako slina preuzima sve zasluge za tako nešto, kako ne u jednom već u X sportova super radimo, ulažemo, pametno radimo - i evo, rezultati su tu. U stvari, realnost je naravno potpuno drugačija, svi individualni i manje popularni sportovi gde nema prostora za zaradz uglavnom zavise od dobrotvora koji vole te sportove, od ličnog entuzijazma i uloga samih sportista i slično, država se eventualno umeša u slučaju ekstremnih talenata i sl.
August 6, 2024Aug 6 Author Komrakov™ je sutra. Pročitao sam da postoji mogućnost da Mićića zameni još jedan naš naturalizovani brat iz Osetije.
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Halvard said: Komrakov™ je sutra. Pročitao sam da postoji mogućnost da Mićića zameni još jedan naš naturalizovani brat iz Osetije. Ako sam dobro shvatio taj je već u olimpijskom selu.
August 6, 2024Aug 6 13 minutes ago, Halvard said: Komrakov™ je sutra. Pročitao sam da postoji mogućnost da Mićića zameni još jedan naš naturalizovani brat iz Osetije. I taj će se usrećiti. Grko Rimljanin u slobodnom stilu da učestvuje
August 6, 2024Aug 6 48 minutes ago, pbg12345 said: sad gledam milici ove godine za finale evropskog falilo 8cm, za finale poslednjeg svetskog prosle godine falilo joj 10cm, za finale poslednjeg evropskog u dvorani prosle godine 1 cm i sad na OI izvisila za 8 cm u medjuvremenu je uspela da bude 6ta na svetskom dvoranskom, doduse tu nije bilo kvalifikacija i naravno, za 4cm joj je izmakla medalja ocigledno nije slucajno sto joj konstantno "fali" tih 10ak cm sa druge strane jasno je i da joj malo fali i da u narednom olimpijskom ciklusu, a mozda i dva bude redovno ucesnik finala najvecih atletskih dogadjaja a onda bi povremeno mogla i do medalje, makar na evropskim, jer je vec skakala i preko 6,90 nemoj si ti puno nadati od Milice. ona jeste prosle godine konacno napravila iskorak, skocila tih 6.90 i cele sezone dobro skakala. medjutim, ove godine je usledio pad, sto uglavnom znaci da je ona na svom maksimumu, sto sa 25 godina nije cudo. sto opet ne znaci da ona nije fantasticna. samo nije ta ekstra klasa koja je bila Ivana. a i nismi mi svetska velesila u atletici pa da stalno vijamo medalje. imamo Angelinu Topic i Adrianu Vilagos, sto je duplo vise ozbiljnih takmicara nego sto smo ikada imali. imamo i dve devojcice. Mina Amidzic, koja ima samo 16 godina i vec je bacala seniorsko kladivo preko 50m i Marija Nisic koja takodje ima 16 godina i vec skace 13m u troskoku. tu je sada pitanje kako ce se razvijati devojke, jer sada ulaze u kljucni period. taj prelaz izmedju 16. i 18. godine u tehnickim disciplinama uglavnom odredi kakav ce neko takmicar biti. Ivana i Gradasevic su imale iste rezultate sa 16, 6M. sa 18 Ivana je skakala 6.60, Gradasevic 6.20
August 6, 2024Aug 6 50 minutes ago, DR. KUMALO said: put it in the muzej voštanih figura u jagodini Dobro dupe, no homo.
August 6, 2024Aug 6 Ja se srećom ne sećam ove pesme. Realno je za više godina zatvora za sve učesnike. U Atini su bila velika očekivanja, da će porobiti tri ekipna sporta (vaterpolo, košarka, odbojka), streljaštvo barem dve medalje, i da će se još neko upisati. Naravno, bilo je skroz suprotno, košarkaši nisu grupe prošli, odbojkaši ispali bez ispaljenog metka od Rusa, a vaterpolisti izgubili finale u kojem su vodili. Pojedinačni sportovi nas tada nisu mnogo zanimali, pošto su nam samo ekipni bitni, kao da medalja vredi 12.