August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ko je tebi ukrao smisao za zajebavanje Djilas.
August 6, 2024Aug 6 34 minutes ago, BWA said: Atina. Dva srebra. Taman sam hteo da kazem da smo takav bilans apsolutno zasluzili zbog: 26 minutes ago, Halvard said: pesme "Radovanje, radovanje, ređaćemo samo pobede" što se vrtela na pokojnom trećem kanalu po ceo dan I gomile selebritija koja je o državnom trošku otišla da bodri™ naše sportiste Bajaga, Bjela, Igou Mikua i Kilibrada, cini mi se da se i Zana motala tu negde, Goca Trzan isto To je bila tolika svinjarija da nema snimka nigde, sto mozda i nije lose. Kakva je to banda bila, secam se da su se slikali na nekom svetom mestu (ne secam se kojem) kao da su na Ibici edit: sve medalje bronzu srebro zlatooo uzecemo mi idemo taaaamo ?????? se raaadiiiii naaa Olimpijaaadiii Kad je covek nase gore list, On u dusi mora biti cist Edited August 6, 2024Aug 6 by pantelia
August 6, 2024Aug 6 I da pije gorki list! Kompanija Sinalco je ponosni sponzor našeg olimpijskog tima!
August 6, 2024Aug 6 Author Srbija i Crna Gora, hej hej hej! Ana Stanić je isto bila, Leontina, Lane Moje... A na kraju se Jao Ming popišao svima I so na ranu, Nataša Janić koja osvaja dva zlata za Mađarsku. Edited August 6, 2024Aug 6 by Halvard
August 6, 2024Aug 6 Kako nemamo takmičara u ovom majmunolikom penjanju. Jel se danas deca penju po drveću?
August 6, 2024Aug 6 sad gledam milici ove godine za finale evropskog falilo 8cm, za finale poslednjeg svetskog prosle godine falilo joj 10cm, za finale poslednjeg evropskog u dvorani prosle godine 1 cm i sad na OI izvisila za 8 cm u medjuvremenu je uspela da bude 6ta na svetskom dvoranskom, doduse tu nije bilo kvalifikacija i naravno, za 4cm joj je izmakla medalja ocigledno nije slucajno sto joj konstantno "fali" tih 10ak cm sa druge strane jasno je i da joj malo fali i da u narednom olimpijskom ciklusu, a mozda i dva bude redovno ucesnik finala najvecih atletskih dogadjaja a onda bi povremeno mogla i do medalje, makar na evropskim, jer je vec skakala i preko 6,90
August 6, 2024Aug 6 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Jebo majku, mnogo je gore nego sto pamtim (a pamtim da je bilo jezivo) Mima Karadzic poveo ceo Mjesoviti brak Edited August 6, 2024Aug 6 by pantelia
August 6, 2024Aug 6 Author 4 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ovo treš blago mora u trezoru da se čuva za naredne generacije. Koliko je ovo ludo i na koliko nivoa.
August 6, 2024Aug 6 5 minutes ago, Halvard said: Ovo treš blago mora u trezoru da se čuva za naredne generacije. Koliko je ovo ludo i na koliko nivoa. Док сам тражио то, налетео сам на С оне стране дуге и Срећна вам ова година нова и Много много среће деведесет треће. Па то је ЕМИ материјал за ово направљено 10 година касније
August 6, 2024Aug 6 Just now, Hamlet Strašni said: ...Много много среће деведесет треће... Sećam se ove pesme, a još se bolje sećam i devedeset treće.