August 6, 2024Aug 6 Just now, ducca said: Je l imamo beše još čemu da se nadamo za medalju ili sve karte na košarkaše i odbojkašice za bar još jednu? Dresaža konja al to tek za Los Angelis
August 6, 2024Aug 6 Nije za 1 cm, u finale ide 12, a na 12. mestu je trenutno neka Kineskinja sa 6,58 m i još nije gotova 3. serija. Edited August 6, 2024Aug 6 by vememah
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, ducca said: Je l imamo beše još čemu da se nadamo za medalju ili sve karte na košarkaše i odbojkašice za bar još jednu? Ima rvanje, jedan ili možda 2 predstavnika, Komarov i možda Nemeš. Tekvando takođe, trebalo bi da dođe jedna.
August 6, 2024Aug 6 ja nisam razocaran. nije se Ivana takmicila uopste, plus je povreda omela... rekoh to vec za druga takmicenja, ne moze samo tako da se pojavis i razbijes, ne ide... plus, glavni dogadjaji dana u ipak u pola 3 i 9. u atletici je mnogo gore bila povreda Angeline nego ovo... i da je prosla Ivana, to bi bio lep zavrsetak karijere, ali ona bi se mucila da udje u 8. medalja ni blizu
August 6, 2024Aug 6 Mislim da su ljudi upućeni u atletiku i trenutno Ivanino stanje čak i govorili da Topić i Vilagoš imaju veće šanse.
August 6, 2024Aug 6 5 minutes ago, 189- said: izgleda da sam jedini koji nije ocekivao nista od ivane Nisam ni ja. Em nije bila u dobroj formi, em se povredila pred same igre i morala da prvo to sanira, umesto da trenira. Bilo bi cudo da je skocila preko norme..
August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, jimi said: zetva medalja Bar će se opustiti ovi što kukaju kako se razbacujemo premijama za sportiste
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Halvard said: Aj makar neće biti za cm, sad ih je nekoliko preskočilo dalje. Ipak su tvoje sumnje bile opravdane. I ja sam mislio znaju šta rade kad ja tamo a ono međutim
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Filozof manijak said: Bar će se opustiti ovi što kukaju kako se razbacujemo premijama za sportiste Znao on da ćemo loše proći pa stavio toliko
August 6, 2024Aug 6 Author Realno, moooožda je imala max 6,70 m u Parizu, i to da baš izvuče sve iz sebe. To verovatno ne bi bilo dovoljno ni za top 8 u finalu, medalja je svakako bila nerealna. Ja sam bio ubeđen da neće ni doći ako ne bude u stanju da prođe kvalifikacije. Da li je precenila sebe ili je zov OI bio jači, ali šteta je da na ovakav način završava karijeru. Edited August 6, 2024Aug 6 by Halvard
August 6, 2024Aug 6 Premije su nebitne. To je manji problem. Meni su veći problem ovi lovci na nacionalne penzije koji osvajaju medalje na evropskim prvenstvima u olimpijskoj godini a onda se na OI raspadnu. I to nije od juče.