Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Just now, ducca said:

Je l imamo beše još čemu da se nadamo

za medalju ili sve karte na košarkaše i odbojkašice za bar još jednu? :unsure:

Dresaža konja al to tek za Los Angelis :blush:

Nije za 1 cm, u finale ide 12, a na 12. mestu je trenutno neka Kineskinja sa 6,58 m i još nije gotova 3. serija.

Edited by vememah

zetva medalja

1 minute ago, ducca said:

Je l imamo beše još čemu da se nadamo

za medalju ili sve karte na košarkaše i odbojkašice za bar još jednu? :unsure:

Ima rvanje, jedan ili možda 2 predstavnika, Komarov i možda Nemeš.

Tekvando takođe, trebalo bi da dođe jedna.

• Author

Aj makar neće biti za cm, sad ih je nekoliko preskočilo dalje.

ja nisam razocaran. nije se Ivana takmicila uopste, plus je povreda omela... rekoh to vec za druga takmicenja, ne moze samo tako da se pojavis i razbijes, ne ide...

plus, glavni dogadjaji dana u ipak u pola 3 i 9. u atletici je mnogo gore bila povreda Angeline nego ovo... i da je prosla Ivana, to bi bio lep zavrsetak karijere, ali ona bi se mucila da udje u 8. medalja ni blizu

Mislim da su ljudi upućeni u atletiku i trenutno Ivanino stanje čak i govorili da Topić i Vilagoš imaju veće šanse.

5 minutes ago, 189- said:

izgleda da sam jedini koji nije ocekivao nista od ivane :unsure:

Nisam ni ja. Em nije bila u dobroj formi, em se povredila pred same igre i morala da prvo to sanira, umesto da trenira. Bilo bi cudo da je skocila preko norme..

3 minutes ago, jimi said:

zetva medalja

Bar će se opustiti ovi što kukaju kako se razbacujemo premijama za sportiste

2 minutes ago, Halvard said:

Aj makar neće biti za cm, sad ih je nekoliko preskočilo dalje.

Ipak su tvoje sumnje bile opravdane. I ja sam mislio znaju šta rade kad ja tamo a ono međutim 

Tri Nigerijke u finalu

Španovićka završila kao 16, a Gardaševićka kao 18.

1 minute ago, Filozof manijak said:

Bar će se opustiti ovi što kukaju kako se razbacujemo premijama za sportiste

Znao on da ćemo loše proći pa stavio toliko

• Author

Realno, moooožda je imala max 6,70 m u Parizu, i to da baš izvuče sve iz sebe. To verovatno ne bi bilo dovoljno ni za top 8 u finalu, medalja je svakako bila nerealna.

Ja sam bio ubeđen da neće ni doći ako ne bude u stanju da prođe kvalifikacije. Da li je precenila sebe ili je zov OI bio jači, ali šteta je da na ovakav način završava karijeru.

Edited by Halvard

Premije su nebitne. To je manji problem.

Meni su veći problem ovi lovci na nacionalne penzije koji osvajaju medalje na evropskim prvenstvima u olimpijskoj godini a onda se na OI raspadnu.

I to nije od juče.