Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

On 6. 8. 2024. at 7:56, theanswer said:

Ovo nam je glavni adut. k4 500 muškarci. Tu će da bace sve što imaju. 

Ne znam koliko je pametno onda da obe posade učestvuju i na K2 500m

• Replies 2.8k
  • Views 110.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Žene zadnje za sad al nemaju promil šanse da izvuku ovo. Četvrtfinale 

Samo da se ne udave i smatracu ko uspeh.

Kod žena prve 3 su valjda u finalu, a ostale polufinale koje je isti dan.

Mislio sam da imamo i ženski k2 ali izgleda samo Novaković u k1

Edited by theanswer

e, ovo vec lici na nase

On 6. 8. 2024. at 8:02, theanswer said:

Kod žena prve 3 su valjda u finalu, a ostale polufinale koje je isti dan. Kod žena bih više pratio Novaković Starović k2

Pa jbt što nije isti sistem za muškarce jesu nenormalni za toliko :D Ista trka, isti broj posada...

On 6. 8. 2024. at 8:03, arheolog1981 said:

Pa jbt što nije isti sistem za muškarce jesu nenormalni za toliko :D Ista trka, isti broj posada...

Ko to zna. 

Gde ovi ubace noge hahahahha

Kako je RTS komentatorima tesko da prokinu da kazu da su nasi/nase zadnji. Prvo je grafika pokazala na prolazu da su nase zadnje a on prica da su tu negde 3. ili 4. Posle je, istina, rekao da su za sad poslednje a na kraju je rekao ko ide dalje a ostali idu ne znam gde. Uzas jedan.

On 6. 8. 2024. at 8:06, jimi said:

Kako je RTS komentatorima tesko da prokinu da kazu da su nasi/nase zadnji. Prvo je grafika pokazala na prolazu da su nase zadnje a on prica da su tu negde 3. ili 4. Posle je, istina, rekao da su za sad poslednje a na kraju je rekao ko ide dalje a ostali idu ne znam gde. Uzas jedan.

3 direktno, ostali u dodatne kvalifikacije koje nazivaju polufinale.

Verovatno se plase da ih vrhovni komandant ne pomene u obracanju narodu ako kazu istinu koja je vec vidi na ekranu.

Teško im da kažu istinu, čak i kada je očigledna. To je kod RTS-a nekako tradicija. 

Pogotovo se to videlo na plivanju, nas se davi negde u cosku bazena, ovaj vice evo ga na petom-sestom mestu

On 6. 8. 2024. at 8:45, MocaVukotic said:

Pogotovo se to videlo na plivanju, nas se davi negde u cosku bazena, ovaj vice evo ga na petom-sestom mestu

Rale to radi 20 godina minimum 

• Author
  On 6. 8. 2024. at 8:45, MocaVukotic said:

Ili famozno "Dobro se držao, onda je malo popustio u finišu", a ovog nigde nije bilo čitavu trku.

Pogotovo je to Simićev trademark.

Background Picker
Customize Layout