August 4, 2024Aug 4 Author Meni je rvanje ipak dinamičnije i gledljivije od džudoa, i način bodovanje intuitivniji. Edit: zanimljivije od džudoa, hvala @Moonwalker Edited August 4, 2024Aug 4 by Halvard
August 4, 2024Aug 4 Just now, Halvard said: Ne znam šta sam smešno rekao, al ajde Procitaj jos jednom, ali polako. Mozda jedno rvanje treba zameniti sa …
August 4, 2024Aug 4 Just now, Moonwalker said: Procitaj jos jednom, ali polako. Mozda jedno rvanje treba zameniti sa … Ej nema pomaganja, ovo su Olimpijske igre
August 4, 2024Aug 4 Author Just now, Moonwalker said: Procitaj jos jednom, ali polako. Mozda jedno rvanje treba zameniti sa … Fala ti ko sestri, a celo jutro razmišljam da li treba da odem kod oftalmologa
August 4, 2024Aug 4 7 minutes ago, Halvard said: Meni je rvanje ipak dinamičnije i gledljivije od rvanja, i način bodovanje intuitivniji. Lapsus ‘rvanje dinamicnije od rvanja’. Nemam veze sa pravilima, al volim da pogledam. Presmesno mi je kad se, s oprostenjem, naguzi jedan od takmicara i ceka ovog drugog da l da pokusa da ga izvrne, sta li vec
August 4, 2024Aug 4 On 2. 8. 2024. at 10:30, theanswer said: Količina negativnih stvari koje se dese jednom u x godina a dese se našim sportistima tokom OI je nenadmašna. Kaže komentator na RTS-u da mu je javljeno da je Erićka u biciklizmu imala defekt pukla guma u najodsudnijem momentu
August 4, 2024Aug 4 Dobro je prosla, pucanje gume u najodsudnijem momentu moze imati daleko gore posledice
August 5, 2024Aug 5 Author Sutra košarkaši protiv Australije u 14:30, odbojkašice protiv Italije u 21.
August 5, 2024Aug 5 Author Kreće i rvanje danas, u 15 h izlazi brat iz Osetije Georgij Tibilov u kategoriji do 60 kg, GR stil.
August 5, 2024Aug 5 29 minutes ago, Halvard said: Kreće i rvanje danas, u 15 h izlazi brat iz Osetije Georgij Tibilov u kategoriji do 60 kg, GR stil. Imamo li se čemu nadati, rvanje pratim preko Vikipedije
August 5, 2024Aug 5 Just now, arheolog1981 said: Imamo li se čemu nadati, rvanje pratim preko Vikipedije Kvota na njegovo zlato je 80