July 27, 2024Jul 27 Sta sad, ni za ovo nemaju kamere? Ili je bitnije sta Informacija i Kosjerina seru?
July 27, 2024Jul 27 Author 6 minutes ago, MeanM@ said: Ova Diaz je trenutno 9. na listi, Lupulesku 80. Navijamo za cudo. Vidim da je ona jedina od nasih tu ove godine. Inace, nisam ispratio te oi kvalifikacije u Sarajevu. Kod muskaraca Levajac i ostali imali neke sanse ili jok? Nije niko od muškaraca bio ni blizu. Nije ni Izabela prošla na OI preko kvalifikacija, već na osnovu plasmana na svetskoj rang listi. Imala je ovog proleća jedan super turnir u Arabiji gde je skupila dosta bodova i to je odlučilo.
July 27, 2024Jul 27 ocekivan je ovo dan za nas. u boks se ic ne razumem, kao ni u dzudo, ali nije da je jedna od dve devojke svetska velicina pa da su porazi iznenadjenje. Njolo je odradio svoje. od Mikeca i Arunovic se moglo ocekivati jedno finale, to smo i dobili. jedini podbacaj je stafeta. jeste da smo se mi sprdali ovde(ja pre drugih) sa njom, ali finale su trebali da isplivaju. da su plivali svoje vreme iz finala EP usli bi u finale. medjutim, plivali smo skoro dve sekunde sporije. Velja je katastrofalno startovao i generalno plivao ispod svog nivoa, Acim je imao sjajnih 85 metara i onda potonuo, od Cvetkova se i ne ocekuje vise, jedino je Barna plivao na nivou. covek je plivao 20 stotinki brze od nacionalnog rekorda, doduse sa letecim startom, ali top 5 vreme u ovim utrkama. polufinale na 100 ne bi smelo da mu izmakne. ova devojcica u ping pongu sta god da uradi, dobro je.
July 27, 2024Jul 27 Author I dalje mi je bedak zbog Zorane Arunović, mislim da nema goreg načina da se ispadne. Lakše bi bilo da je kiksnula i završila na nekom 25. mestu. Ovako je sve vreme bila u igri, ništa loše nije uradila, samo nije uspela da izvuče apsolutni maksimum kad je trebalo. Jednu seriju od 98 da je imala, za šta je i te kako sposobna, sad bi bila u finalu. Liči na ono kako je Ivana Španović ostala bez medalje u Tokiju.
July 27, 2024Jul 27 3 hours ago, freakns said: jedini podbacaj je stafeta. jeste da smo se mi sprdali ovde(ja pre drugih) sa njom, ali finale su trebali da isplivaju. da su plivali svoje vreme iz finala EP usli bi u finale. medjutim, plivali smo skoro dve sekunde sporije. Velja je katastrofalno startovao i generalno plivao ispod svog nivoa, Acim je imao sjajnih 85 metara i onda potonuo, od Cvetkova se i ne ocekuje vise, jedino je Barna plivao na nivou. covek je plivao 20 stotinki brze od nacionalnog rekorda, doduse sa letecim startom, ali top 5 vreme u ovim utrkama. polufinale na 100 ne bi smelo da mu izmakne. Ajde ne mlati. Barna je na evropskom išao ispod 46.90, a sad u Parizu 47.50 Stjepanović je bio baš loš, ali i Barna je plivao osetno slabije od onog što može. Aćin i Cvetkov su bukvalno ponovili vremena sa evropskog, par stotinkica sporije. A ova dvojica su dodali tih sekund i 80 na vreme. Elem, jedanaesto mesto na Olimpijskim igrama je odličan uspeh. Cvetkov je tinejdžer, 16-17 godina, on ne može biti u timu koji želi u finale. Upao je u tim prinudno nakon što je suspendovan Nikolić. I da je ostao Sabo, to bi bila štafeta koja bi se borila za mesto u top5. I sad u Parizu i pre 3 godine u Tokiju. Prioritet je bio evropsko jer su neke glave izgleda odlučile da je bolje uzeti medalju na evropskom nego juriti finale na Olimpijskim Igrama. Seljački pristup, potpuno u skladu sa državom za koju se takmiče. Meni i ovaj plasman štafete je mnogo značajniji uspeh nego 20 finala i medalja tekvondista, rvača i strelaca, ali to što se moglo desiti (ali nažalost nije) bi bio jedan od najvećih uspeha u istoriji našeg sporta. Pitanje kad ćemo i da li ćemo uopšte više ikad ponovo imati priliku za tako nešto. Jebigica.
July 27, 2024Jul 27 Author A jbg sad. Da je ostao Sabo, da Cvetkov nema 16 godina, da Stjepanović nije u kanalu celu deceniju. Suviše je to what if. Slažem se da se forma očigledno tempirala za EP koje je ove godine bilo na nivou prosečnog mitinga, i da se moglo napadati finale ovdea, ali ono, vrbac u ruci ili golub na grani. I da, 11. mesto štafete ne može biti veći uspeh od medalje u bilo kom sportu, sorry not sorry. Edited July 27, 2024Jul 27 by Halvard
July 28, 2024Jul 28 Stjepanović je pre mesec dana išao 1.10 sekundi brže od ovog vremena iz Pariza. Ne znam o kakvim decenijama pišeš, ali samo da je on ponovio vreme sa evropskog mi smo već maltene u finalu. Sabo, bezveze mi je i da napišem za koje pare je on prešao da pliva za Mađarsku. Cvetkov je tu pao sa Marsa. Kad je Nikolić suspendovan bili su u fazonu šta ćemo sad jbt, daj bilo koga. Čudo je što je ostao da nam pliva i Barna. Dečko je najpre preživeo tumor bubrega. Pa je posle Tokija i diplomirao na koledžu. I umesto da se zaposli u neku kompaniju za početnu platu od recimo 8 hiljada dolara, on se mesecima smarao sa našim pijavicama i objašnjavao im da će nastaviti da se bavi sportom, ali da moraju da mu obezbede barem neku crkavicu. Makar da može da preživi do Pariza. On se za te 3 godine odrekao mnoooogo većeg novca od onog zbog kog je Sabo otišao. A Sabou je taj novac bio otprilike 18. stavka na listi razloga zbog kojih je otišao. Da podsetim, to se dešavalo u periodu kad je bazen na Spensu prolazio kroz 2 godine dugo renoviranje. Bazen u Zrenjaninu nije bio renoviran ali taj bazen je 15cm kraći nego što bi trebao da bude. i poništeni su svi dosadašnji zvanični rezultati i više neće moći da održavaju takmičenja. pišijada kao takva. To nema ni u top listi nadrealista. Bazen u Beogradu su uzurpirale glavudže. ovi što oteraju flagbearera usred sezone jer im se može. To da Srbija ima top5 plivačku štafetu sveta bi bilo bukvalno svetsko čudo. A nije se desilo zbog par banalnih razloga. Comtrade je za Vilagoš iskeširao koliko god je trebalo. I iskeširao je pare sa kojima si mogao kupiti nekoliko Saboa, a da je trebalo iskeširao bi i mnogo više. On je država i može mu se. (malopre vidim na doom threadu da i pored te činjenice on ipak i nije baš oduševljen kako država funkcioniše) Barna se odrekao topčider plaće u periodu od 3 godine, od Tokija do Pariza i umesto da gradi svoju karijeru on pristao da živi maltene kao klošar jer je sanjao finale na OI. ili je možda sanjao medalju na jebanom evropskom koje si ti (velikodušno) uporedio sa prosečnim mitingom? Nije on dobio nikakvog vrapca u ruci, već karinu u ustima. Valjda će uspeti da pliva to finale za koji dan. Ti voliš te male egzotične sportove gde se po mogućstvu i puca iz floberke, od tebe ni ne očekujem da shvataš koliko je plivačka štafeta značajnija od svega toga. Mi Hrvati smo osvojili medalju u tekvondou u Pekingu. Pa Vi Srbi rekli ček bre što ne bi i mi ovako. Fast forward otprilike godinu dana kasnije: Srbija je tekvondo powerhouse. Tu se svodi na pitanje volje. Da li random država želi ili ne želi da delje ostale države u tekvondou. Da postaneš država koja ima svoju top5 plivačku štafetu, to je privilegija samo nekoliko najvećih sportskih supersila. A mi, čak i u ovako bangavom izdanju, budemo bolji od domaćina koji su 1 od najuspešnijih država u toj premium olimpijskoj disciplini. Njihov barjaktar neće plivati finale jer su bili slabije plasirani od nas.
July 28, 2024Jul 28 Neko je već pomenuo zvaničnu aplikaciju koja je odlična, ali ne škodi još jednom pomenuti. Podesiš šta te zanima od sportova, koju(e) reprezentaciju pratiš... Sve što je potrebno za praćenje igara Edited July 28, 2024Jul 28 by KennyDalglish
July 28, 2024Jul 28 39 minutes ago, KennyDalglish said: Neko je već pomenuo zvaničnu aplikaciju koja je odlična, ali ne škodi još jednom pomenuti. Podesiš šta te zanima od sportova, koju(e) reprezentaciju pratiš... Sve što je potrebno za praćenje igara Izabrao omiljene sportove i nacije al ne mogu primeniti filtere... ne reaguje na dugme apply filters Ah, ne dozvoljava da obeležim više sportova od jednom za filter iako sam ih stavio u favorite. Šteta Edited July 28, 2024Jul 28 by arheolog1981
July 28, 2024Jul 28 Pritom kad označiš državu iz nekog razloga ti ne izbacuje recimo veslanje i plivanje Edited July 28, 2024Jul 28 by theanswer
July 28, 2024Jul 28 20 minutes ago, arheolog1981 said: Izabrao omiljene sportove i nacije al ne mogu primeniti filtere... ne reaguje na dugme apply filters Ah, ne dozvoljava da obeležim više sportova od jednom za filter iako sam ih stavio u favorite. Šteta Pa kad si sve označio pa zabagovao