Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Konačno se pojavio nas golman

gledam austrlsku gol razliku, sta igraju oni, nijedan mec preko 10 golova

OK, nema značaja, ali ovakvo sranje od igre je uvredljivo.

Na odbojku mislim. 

33 minutes ago, arheolog1981 said:

Jesu vaterpolisti toliko dobro odigrali? Gledam Francuze svi tesno dobili 

Dobro smo ušli u meč i odbili jedan njihov nalet kad su sa 8-3 smanjili na 8-6.

Nastaviću da hejtujem, ali mi i CG smo preslikane reprezentacije. Može biti odlično,  prosječno a može biti i katastrofalno.

Crna Gora igra nerijeseno sa Italijom i Grčkom a onda se raspadne protiv USA. Amerika je odlična selekcija, ali nije toliko dobra da ovako ponizi Crnogorce.

Hocu reći, kvalitet je vjerovatnoca da će ekipa odigrati dobro. Što veći kvalitet, to veća vjerovatnoca, a kod nas i Crnogoraca se ni Nostradamus ne bi usudio da bilo šta prognozira.

• Author

Slava Bogu na svemu, mi ovde predstavljamo i Srbe i pravoslavne hrišćane i to je naša najveća medalja i to je naš ponos

Dobro, osvojili smo medalju u predstavljanju pravoslavnih hrišćana, nije ni to malo :fantom:

Jel nako gledao odbojku? Naši se vratili s 0:2 i 7:10 u 5 setu,,,

2 hours ago, arheolog1981 said:

Jesu vaterpolisti toliko dobro odigrali? Gledam Francuze svi tesno dobili 

Nisam gledao ali izgleda da smo se probudili. Osim što ovde niko Francuze lako nije dobio, i mi smo imali neke tesne utakmice sa njima u poslednje vreme, čak mislim da smo nešto i izgubili od njih. 

izgubili smo na Evropskom u Splitu pre dve godine

2 hours ago, radisa said:

Jel nako gledao odbojku? Naši se vratili s 0:2 i 7:10 u 5 setu,,,

Svaka im čast, nekako uvijek u drugom planu, bez velikih ekscesa, otkazivanja, j...anja tuđih zena, bez pompe u ruznalu, bez velikih all starova i sl, a uvijek maksimalno profesionalni posveceni.. 

Tek sad vidim rezultat vaterpolista i zbunjen sam iskreno.

Svaka cast.

Podigli smo mi i protiv Španaca formu za 3 stepenika. One prve dve utakmice su ispod svakog nivoa. Španci su za nas prejaki, a Francuzi su u rangu Japanaca. Gledao sam malo tu njihovu međusobnu, čak i sličan sistem igre praktikuju. Zabavno je gledati.

Mnogo, mnogo mi drago za vaterpoliste... Nisu vise sarani, sad su oslici... Protiv Madjara idemo na somic nivo 😍

GUHok0uWsAArboo?format=jpg&name=medium

GUHok0uWoAAnaLu?format=jpg&name=medium

Iako su nosioci i ko ide na koga već poznati, konačni žreb za rvanje biće u 16h danas. 

Kome judo nije bio jasan sa kartonima, čekaj da vidi pravilo za parter i pobede sa 1:1. 

Mislim da neke sportove i neka pravila spasava na OI samo to što ih relativno niko ne gleda. 

Edited by theanswer

2 minutes ago, theanswer said:

Iako su nosioci i ko ide na koga već poznati, konačni žreb za rvanje biće u 16h danas. 

Kome judo nije bio jasan sa kartonima, čekaj da vidi pravilo za parter i pobede sa 1:1. 

Mislim da neke sportove i neka pravila spasava na OI samo to što ih relativno niko ne gleda. 

Ajoj rvanje i ko ostvari poslednji poen pobedio... ne bih ga gledao za pare da nema naših