August 3, 2024Aug 3 5 minutes ago, borris_ said: Majdov se borio protiv nize kategorije i nista nije pokazao osim sto se bunio. Samo širi ruke, danas mora dva posta da objavi... dvoje satanista mu dalo tri kartona
August 3, 2024Aug 3 2 minutes ago, Halvard said: Nije, Brazilac je iz njegove kategorije. On je verovatno mentalno van turnira još od one borbe, čudi me da je uspeo i Holanđanina da dobije. Hvala, greska moja ne znam sto sam mislio da je Majdov teska kategorija (tezak je za gledanje vjerovatno to). Opet nista noje pokazao. Nikakav dzudo Edited August 3, 2024Aug 3 by borris_
August 3, 2024Aug 3 2 minutes ago, Halvard said: Nema sad više šanse, Brazilka se bori u svojoj kategoriji. Koji je rez i sta je ostalo od borbi
August 3, 2024Aug 3 Author 2 minutes ago, Godfrey said: Čist satanizam Samo je u Milice Krist jak Ili je i ona satanistkinja
August 3, 2024Aug 3 Author 4 minutes ago, beeva said: Koji je rez i sta je ostalo od borbi Gotovo, Milica Nikolić izgubila, 4-1 za Brazil, Bunčić neće ni nastupati.
August 3, 2024Aug 3 Da je Majdov uzeo medalju, sto je bilo jako realno, ovo bi bio odličan nastup dzudista, ovako samo solidan. Njemu je bitnije izgleda bilo da glumi heroja nacije nego da zapne. Sta je tu je, usrao je za sve pare.
August 3, 2024Aug 3 Milica je takav laf, šteta velika zbog nje. Ova Nikolić što se borila poslednja za nas nije imala šanse protiv Brazilke, vidno se i sasrala od protivnice.
August 3, 2024Aug 3 Author 2 minutes ago, Valkyrie said: Milica je takav laf, šteta velika zbog nje. Ova Nikolić što se borila poslednja za nas nije imala šanse protiv Brazilke, vidno se i sasrala od protivnice. Jbg, Brazilka je dve težinske kategorije iznad. Realno su nam šanse bile minimalne sa ovakvim sastavom tima, ne možeš da takmičarkom do 48 kg ovde, to je -1 bod u startu. Edited August 3, 2024Aug 3 by Halvard
August 3, 2024Aug 3 Meni je misterija šta neko ispod 50 kila uopšte traži u džudou, ali ne razumem se previše. Kad je ova Brazilka preturila iponom i još tresnula celom težinom preko nje, uplašila sam se da neće ustati više. Beži bre.