August 3, 2024Aug 3 ako sam dobro izanalizirao protiv japanaca zabic je apsolutni favorit majdov i kukolj bi trebali imati ozbiljne sanse a ovo troje u lakim kategorijama su autsajderi, sa tim sto bi buncic verovatno najpre mogao do izmemadjenja
August 3, 2024Aug 3 inace japanci su jedini (pored domacina francuske) koji imaju 14 predstavnika, odnosno u svim kategorijama i mogu mnogo vise kombinovati i odmarati takmicare dol mi imamo samo 6 i to nam je sto nam je, plus kao sto sam pisao dve devojke moraju da se bore u protiv dve kategorije tezih protivnica, a buncic je inace kategorija ispod ove u kojoj nastupa u miksu
August 3, 2024Aug 3 jel ove gromade mogu da izvedu neko bacanje sa ovom kilažom, ili se samo ovako guraju?
August 3, 2024Aug 3 14 minutes ago, levi said: jel ove gromade mogu da izvedu neko bacanje sa ovom kilažom, ili se samo ovako guraju? Olimpijski šampion Francuz Riner je juče u finalu +100kg bacio Koreanca ko džak cementa. Al lik kao Apolon građen, sve sam mišić Edited August 3, 2024Aug 3 by arheolog1981
August 3, 2024Aug 3 Author 21 minutes ago, Arthur Kirkland said: Ima li repasaza u ekipnoj kategoriji? Ima, idemo na poraženog iz meča Nemačka-Brazil. Edited August 3, 2024Aug 3 by Halvard
August 3, 2024Aug 3 glupiramo se umesto marica da se borila u -57gde bi imala sanse, poslali je u -70 sad ce obenase lagano izgubiti ne moze se boriti protiv toliko tezih i jacih protivnica