August 3, 2024Aug 3 Just now, MocaVukotic said: Zabic 3-2 srbija ekspresno Ne videh bržu pobedu a da nije neki totalni autsajder
August 3, 2024Aug 3 Kako ono nije bio ipon za Holanđanina protiv Majdova? Ne da ga je okrenuo, ubio ga ko tuđeg Edited August 3, 2024Aug 3 by Malvo
August 3, 2024Aug 3 11 hours ago, Ayatollah said: Novinar sa RTS-a govori "vi" Đokoviću, kakvo osveženje. Trenerima treba da se persira, igračima ne treba Đoko je nešto između ali sve dok trči okolo u kratkim pantalonama besmisleno je da se persira
August 3, 2024Aug 3 Kukolj će da doživi srčani uskoro I Kukolj i Majdov su iskukali crvene, objektivno ne bi izdržali Edited August 3, 2024Aug 3 by Malvo
August 3, 2024Aug 3 ovo je tako bezobrazno navlacenje... klasicna kompenzacija. kad ovo vidim, ne cudi me sto je Majdov ispizdeo btw, idemo na Japan u 1/4 finalu, znaci pisi propalo
August 3, 2024Aug 3 3 minutes ago, freakns said: ovo je tako bezobrazno navlacenje... klasicna kompenzacija. kad ovo vidim, ne cudi me sto je Majdov ispizdeo btw, idemo na Japan u 1/4 finalu, znaci pisi propalo Biće repesaž, klasika
August 3, 2024Aug 3 japan spanija 1:1 trenutno tek sad vidim kakve su kategorije u mixu mi smo tu u problemu posto nam se dve takmicarke takmice u kategoriji, odnosno dve iznad njihove mozda bolje maricu u cetvrtfinalu da ostavi u njenoj kategoriji do 57 da ima ravnopravne sanse, a milica da ide u -70 tad bi bar jedna imala realne izglede e:strahinja se takodje mora boriti protiv protivnika iz kategorije iznad limit je 73, a on je inace 66 Edited August 3, 2024Aug 3 by pbg12345
August 3, 2024Aug 3 Japan jedva protiv Španije... 3:3 bilo pa na zlatni go™. Kažu sa Eurosporta da im je 90+ takmičar povređen. To su rekli pre meča koji je izgubio