August 2, 2024Aug 2 3 minutes ago, Fakundo Sava said: i makar jedna u neko tabanje ,da nismo uzalud uvezli pola sovjetskog saveza Ako u rvanju ne uzmemo ni jednu medalju a ne učestvuju Rusi onda da se ne ljubimo
August 2, 2024Aug 2 Author 7 minutes ago, arheolog1981 said: Ako u rvanju ne uzmemo ni jednu medalju a ne učestvuju Rusi onda da se ne ljubimo Slažem se. Bez ikakvog zezanja, ako sad izvisimo za medalju, raspustiti čitav savez, zahvaliti se braći Gruzinima i Osetima i krenuti potpuno amaterski sa našom decom™, pa dokle se stigne. Ta zajebancija uopšte nije jeftina.
August 2, 2024Aug 2 14 minutes ago, arheolog1981 said: Ako u rvanju ne uzmemo ni jednu medalju a ne učestvuju Rusi onda da se ne ljubimo Tu dobro stojimo kod sudija.
August 2, 2024Aug 2 u rvanju nam najveca sansa Micic, koji je nas a opet uvezen iz US of A. jos decko rve slobodno sto se kod nas ne praktikuje uopste. a ta uvozenja Rusa su teski idiotizmi. hajd ovo sa Gruzijcima, Datunashvilija je fizicki napao predsednik saveza, i to max podrzavam, i bas mi bilo drago kad je uzeo medalju. i umesto da tih par Gruzijaca sto smo doveli iskoristimo da se malo trgne rvanje, mi uzeli da uvozimo Ruse i ulazemo pare u njihovo dovodjenje umesto u trening nasih.
August 2, 2024Aug 2 50 minutes ago, Ayatollah said: Novinar sa RTS-a govori "vi" Đokoviću, kakvo osveženje. E to sam i ja primetio sinoc i prijatno se iznenadio.
August 2, 2024Aug 2 Ja ne znam ni da je sa Vishkom na ti. Cak mu Olivera Kovacevic persira. Sa svima je na Vi.