July 27, 2024Jul 27 Ja ne videh da je Tajlanđanka bolja, svaki snimak nakon runde naša više zadaje udaraca. Jeste na kraju dojam, opet sudije odlučuju a ne bodovanje
July 27, 2024Jul 27 ovaj boks je sranje. ili reziser nema pojma. nisam video jedan udarac Tajlandjanke a zena dobi mec
July 27, 2024Jul 27 Očito nismo mogli od prvog dana mnogo da očekujemo, al osim Mikeca i Đokovića, pomor.
July 27, 2024Jul 27 Author 9 minutes ago, kralj said: Očito nismo mogli od prvog dana mnogo da očekujemo, al osim Mikeca i Đokovića, pomor. Ostalo je još da Izabela Lupulesku odigra svoj stonoteniski meč Jbg, samo zbog Mikeca ovaj dan mora biti uspešan, lako se moglo dogoditi da i on izduva, streljaštvo je takvo. Nikolić je dobila jednu solidnu protivnicu, od druge izgubila, kasnije Španjolka prošla i u polufinale. Šteta je za Arunović, ali to je njena klasična olimpijska priča, tako blizu, a tako daleko.
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Hele said: Ko bude gledao musku odbojko u to vreme, izbaciti ga iz zemlje 🤣 "Muskarac koji gleda odbojku pre kosarke, nesto nije u redu sa njim" https://www.instagram.com/reel/C4vv9SuswZT/?igsh=MWNxMWk3bjg5ZTB2dg==
July 27, 2024Jul 27 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel može ovaj lenin post da se stavi u zaglavlje topika hvala e @Shan Jan jel ovo u tvom domenu? Mislim da sam uspeo, javite dal valja
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, Hele said: Kakva je ova nasa stonoteniserka? Mlada, teško da će biti nešto ove godine, ali mogla bi na nekim narednim.
July 27, 2024Jul 27 Ova Diaz je trenutno 9. na listi, Lupulesku 80. Navijamo za cudo. Vidim da je ona jedina od nasih tu ove godine. Inace, nisam ispratio te oi kvalifikacije u Sarajevu. Kod muskaraca Levajac i ostali imali neke sanse ili jok?