Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

1 hour ago, budja2 said:

Na AO, RG, Wimbledon, i US Open?

Ne secam se bas toga nesto. Pusti ove ostale turnire.

na RG predao Rafi posle 2 seta jer je u prethodnom kolu imao težak meč

• Popular Post
10 minutes ago, vememah said:

Strašno, iskrete joj se noga na strunjači kao tuđa.

Nadam se da se ovakva povreda sanira rutinski, da neće ostaviti neke trajnije posledice.

Lep IG post Angeline, bez patetike i luđenja, uporediti samo sa Satan-Hunterom.

Iz dana u dan, iz sata u sat, Vuciceve projekcije o 10+ olimpijskih medalja kopne.

• Author

To je oduvek bila budalaština, kao i kad je Udovičić bulaznio o 18 medalja u Riju.

42 minutes ago, Valkyrie said:

Nadam se da se ovakva povreda sanira rutinski, da neće ostaviti neke trajnije posledice.

Pa ona je sama pala, njega je satana sjebala :fantom:

47 minutes ago, Valkyrie said:

Ovo je jako teška povreda, čitavom težinom tela u kretanju se oslonila na doskočnu nogu, a zglob je popustio i napravio amplitudu više od 90% u stranu. tu su joj stradali i ligamenti zgloba pored loma fibule. Nekoliko meseci pauze . Biće dobro ako ne bude morala na operaciju :sad:

esid: mislim da je Mihael Štih nakon slične povrede okončao karijeru

Edited by Filozof manijak

3 minutes ago, Hele said:

Pa ona je sama pala, njega je satana sjebala :fantom:

seme joj se zatrovalo

aman jebo vas Vucic vise.

apsolutno je nebitno koliko medalja uzme Srbija. nece ni 20 medalja zaseniti zlato Arunovic/Mikec niti ce pojacati sve da ne uzmemo nijednu vise. niti ce Mikec i Arunovic zaraditi jos neku ako mi uzmemo vise. 

a verujem i da svakog sportistu koji 4 godine krvari da bi se pokazao na OI zabole kurac za Vucicevu megalomaniju. 

ovo sto je Angelina danas napravila, to je jebeni podvig, to je nesto zbog cega se vole OI. a to sto nece biti medalje, to ne znaci da ona nije pobedila. 

da ne pricamo da je i za mene a i za vise od 50% ovog foruma medalje u kosarci prioritet no1, i ako je ne bude, i 28 medalja bi bio neuspeh, a ako je bude, prebolecemo i da je tek druga. 

3 minutes ago, freakns said:

da ne pricamo da je i za mene a i za vise od 50% ovog foruma medalje u kosarci prioritet no1

Tru dat, and we're not ashamed of it.

Svaka država ima svoje preferencije, osim USA koje idu na sve ikad.

Ne znači da nas baš briga za ostale takmičare ali, ono.. :basket:

naravno da nas briga. zato i pratimo sve nase. i ja bih voleo da svi oni uzmu medalju. ali rekao sam pre pocetka, jedna u atletici, zene odbojka, muski kosarka, i to su za mene super uspesne igre. kosarka je ipak zero veci prioritet nego odbojka i atletika :)

Dve medalje :grozan:

I obe zlatne :hail:

4 minutes ago, arheolog1981 said:

I obe zlatne :hail:

Pa onda da pitamo i Troickog za koji q ce on da uzme 200k eura

26 minutes ago, freakns said:

naravno da nas briga. zato i pratimo sve nase. i ja bih voleo da svi oni uzmu medalju. ali rekao sam pre pocetka, jedna u atletici, zene odbojka, muski kosarka, i to su za mene super uspesne igre. kosarka je ipak zero veci prioritet nego odbojka i atletika :)

i makar jedna u neko tabanje ,da nismo  uzalud uvezli pola sovjetskog saveza 

56 minutes ago, Dimitrije said:

Iz dana u dan, iz sata u sat, Vuciceve projekcije o 10+ olimpijskih medalja kopne.

Pa tako je prognozirao i za Tokio i bio jako blizu.

Kao da je uopšte bitno sta on projektuje.

Ovo u fazonu, on reko 10 a mi uzeli 2 hahaha sad nam je lakše