August 2, 2024Aug 2 Author 4 minutes ago, budja2 said: Na AO, RG, Wimbledon, i US Open? Ne secam se bas toga nesto. Pusti ove ostale turnire. Famozno četvrtfinale AO protiv Rodika, kad ga je i Federer posrao zbog toga. Ali nebitno je. Mislim da bukvalno nema atletičara koji nije propustio neko veliko takmičenje zbog povrede.
August 2, 2024Aug 2 Steta zbog Angeline. Bice prilika pred njom i situacija kada ce imati ludu srecu, ovaj put to nije bio slucaj.
August 2, 2024Aug 2 27 minutes ago, Halvard said: Famozno četvrtfinale AO protiv Rodika, kad ga je i Federer posrao zbog toga. Učinio mu je Fed prvoklasnu uslugu tim gestom, dok su ga ovde razvlačili po brisobuljima. Idioti.
August 2, 2024Aug 2 Jbg jeste mlada ali ako je čula kvrc i osetila takav bol znala je da nema pomoći. Samo neka se dobro oporavi, biće medalja.
August 2, 2024Aug 2 Velika, velika šteta ali ne i nenadoknadiva. U LA će imati 23 godine, što je idealno u svakom smislu. Tek ćemo se svi radovati, zajedno s njom & fijukom od oca.
August 2, 2024Aug 2 Ovo me podseca na London 2012, isto se neki baksuzluk navukao od starta, tek pred kraj smo nakupili par medalja.
August 2, 2024Aug 2 5 minutes ago, Hele said: To je kvrc ko u prstima sto se cuje Ne baš. Baš se gadno čuje...
August 2, 2024Aug 2 Author Just now, Zaboravan said: Ne baš. Baš se gadno čuje... Misli na izjavu timskog doktora koji je rekao da će sve biti OK i da nije strašno što je čula da je nešto puklo, pukne i kad kvrcneš prstima. That one aged well!
August 2, 2024Aug 2 50 minutes ago, freakns said: e da, i aj prekinite da serete o treningu ili opterecenju ili slicno. nece kost da pukne od opterecenja. ako mislite da hoce, mozete oma da idete da se uclanite u SNS, samo vas cekaju. a to da Topic nema pojma kako da je trenira, da ste ga jednom slusali kako prica o njoj, bilo bi vas sramota da bilo sta komentarisete. stvarno mi Srbi i nismo ni zasta drugo nego za Informer. pu bre Ali neće kost da pukne od opterećenja. Prvi put da upotrebim
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Hele said: Tako doktor rek'o Tenkre. Nisam pratio, video sam njenu izjavu i nisam baš bio optimista.