August 2, 2024Aug 2 brzo će LA, samo da se ona oporavi kako treba i finale je wow :ridam kao da sam ja:
August 2, 2024Aug 2 O jbt, jezivo, sa takvom povredom uopšte skakati, dali joj tablete protiv bolova. I onaj majstor doktor što je proglasio to pucanje psihološkim momentom.
August 2, 2024Aug 2 7 minutes ago, James Marshall said: Pa zar nije tako i Vilagoš nešto sebi sjebavala jer ju je keva tjerala na neka na duže staze nebitna takmičenja. Negde sam čitao da je tu priču o "zloj kevi" poturala nekakva interesna grupa.
August 2, 2024Aug 2 Just now, Milošica said: Negde sam čitao da je tu priču o "zloj kevi" poturala nekakva interesna grupa. Orban nam radio iza leđa, uprkos čeličnom prijateljstvu.
August 2, 2024Aug 2 Popular Post place mi se zbog Angeline ali sa napuklom fibulom skociti 192. to je nenormalno, ali nenormalno! svaka joj cast!
August 2, 2024Aug 2 Author 12 minutes ago, budja2 said: To. Kako Djokovic da se ne povredi tokom desetak godina kada je najvaznije (sad je mator, i to je druga prica). Ima nesto i do strucnosti tima. Đoković je u njenim godinama predavao mečeve kad se oznoji.
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, James Marshall said: Orban nam radio iza leđa, uprkos čeličnom prijateljstvu. Jako duhovito Edited August 2, 2024Aug 2 by Milošica
August 2, 2024Aug 2 Just now, Milošica said: Jako duhovito Šta da radim, fali mi socijalne inteligencije.
August 2, 2024Aug 2 e da, i aj prekinite da serete o treningu ili opterecenju ili slicno. nece kost da pukne od opterecenja. ako mislite da hoce, mozete oma da idete da se uclanite u SNS, samo vas cekaju. a to da Topic nema pojma kako da je trenira, da ste ga jednom slusali kako prica o njoj, bilo bi vas sramota da bilo sta komentarisete. stvarno mi Srbi i nismo ni zasta drugo nego za Informer. pu bre
August 2, 2024Aug 2 19 hours ago, bradilko said: jel bila neka madzarica pre par, jednu deceniju najboljsa plivacica? Nadja Higl
August 2, 2024Aug 2 5 minutes ago, Halvard said: Đoković je u njenim godinama predavao mečeve kad se oznoji. Na AO, RG, Wimbledon, i US Open? Ne secam se bas toga nesto. Pusti ove ostale turnire.