Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

A jebiga, nece sigurno da kaze ode sve u pizdu materinu, nema sanse da skace u nedelju

• Replies 2.8k
  • Views 110.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Doca bacio rovca da se bavimo time, dok ovamo rešava tu nogicu kao naši stari seoski šamani.

• Author
  On 2. 8. 2024. at 11:58, pantelia said:

A jebiga, nece sigurno da kaze ode sve u pizdu materinu, nema sanse da skace u nedelju

Zapravo su tako nešto odmah i rekli kad se Španovićka sjebala na EP '18, pa maltene morali da je zaključavaju u sobu jer se bila namerila da nastupa u finalu po svaku cenu. 

Tako da, trebalo da bi zaista nije previše strašno. Mada ako postoji ikakva šansa da se povreda zakomplikuje, ja bih ipak da propusti finale, biće još OI. Ali da se nadamo najboljem i dalje. 

Ozbiljan doktor ce dati izjavu u stilu "znacemo posle uradjenog snimka" i gotovo. Bez pausalnih ocena da li je ozbiljno kada cujes da ti nesto puklo.

Cim ona nije mogla da se osloni uopste na nogu dok nije popila lek, a i posle se mucila dovoljno govori da nije bezazleno. Ako je iskrenula zglob to nije strasno u smislu duze pauze, ali mirovanje mora da se odradi ako ne zelis da pogorsas. Svi oni zele i preko granice bola, takmicari su to, ali puno je jos velikih takmicenja i Olimpijada pred njom..

On 2. 8. 2024. at 9:02, freakns said:

ja sam drhtao dok sam gledao...

fr-lie.gif

Meni je ona na sminku zaličilo na solidnu distorziju skočnog zgloba. Ta noga može da se forsira dok je još zagrejana tog dana, i pod analgeticima, ali kako će to izgledati sutra ujutru kad se narodski rečeno ohladi i otekne, Bob sveti zna. Svaki dalji napor u narednih par dana je ogroman rizik da još više pogorša povredu i izbaci se iz trenažnog procesa na više meseci.

Mislim, može ona primiti blokade u zglob i bandažirati zglob, ali to je po meni čisto gladijatorstvo.

bizarna povreda, jebote

podsteila me na wimbledon neke godine kad je tipsa trebao igrati protiv haasa. loptice svuda po terenu i haas stane na jednu i iskrene zglob. pokusao je da igra, ali nije islo. predao valjda u drugom setu

On 2. 8. 2024. at 12:13, Filozof manijak said:

Meni je ona na sminku zaličilo na solidnu distorziju skočnog zgloba. Ta noga može da se forsira dok je još zagrejana tog dana, i pod analgeticima, ali kako će to izgledati sutra ujutru kad se narodski rečeno ohladi i otekne, Bob sveti zna. Svaki dalji napor u narednih par dana je ogroman rizik da još više pogorša povredu i izbaci se iz trenažnog procesa na više meseci.

Mislim, može ona primiti blokade u zglob i bandažirati zglob, ali to je po meni čisto gladijatorstvo.

jasno. cak i da se osposobi nema ona sanse da postigne neki rezultat. valjda ce odustati

Angelina :heart:

Ako odluče ona i tim da skače neka skače prvi put na 197/198, koja već bude visina, pa kom obojci tom i džeri 

On 2. 8. 2024. at 11:53, MocaVukotic said:

Bolje bi mu bilo da zove nas odavde da pita sta da se radi, ovde imas doktora na kamare

ovde su trenutno samo endokrinolozi, al do 19 će se inžinjeri sa hidrogeologije prebaciti na ortopediju

nek preda knjižicu ma šalter

On 2. 8. 2024. at 12:25, kud u maglu Simoviću said:

ovde su trenutno samo endokrinolozi, al do 19 će se inžinjeri sa hidrogeologije prebaciti na ortopediju

nek preda knjižicu ma šalter

Paging Dr Venom and Dr Pooh!!!

Angel ima nezahvalnu konstituciju za ovakve povrede, al jbg, skakaće zaboga, never understimate the heart of the champion. Sredi se zglob, mada meni, gledajući pripremni trk, i ta neodskočna nogatm deluje da trpi u ova dva poslednja koraka baš zajebaano opterećenje. 

šta je sa ðokusafetom kacmo kod rana junačkijeh?

Nole je olimpijade baš shvatio u skladu sa antičkim okolnostima. Ako uzme zlato ima dizdahne na postolju.

Background Picker
Customize Layout