Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

• Author

Da popizdiš. Ne verujem da će trajati do LA. Jebo medalju u miksu, ali ajde, makar to da uzme.

Ovde može da se prati šta je ko od naših uradio:

Spoiler

Ne videh jesmo li ispratili dvojac bez kormilara, četvrti u grupi... idu u repesaž. Šteta što nisu uspeli izvući još malo, sad i ako prođu imaju polufinale bez nekog normalnog odmora 

Od pola trke su bili 4. na bezbednoj udaljenosti od prva 3. Na kraju su smanjili razliku, ali sumnjam da su mogli u top3. Ruku na srce, konkurencija su bile veslačke gromade od zemalja.

ovaj Đokovićv meč je verovatno bio najdosadniji sportski događaj koji sam pratio u životu........a da kažem da sam umeo da gledam Hajduk Kula-Javor ili Lučani-Surdulica

10 minutes ago, Ted said:

ovaj Đokovićv meč je verovatno bio najdosadniji sportski događaj koji sam pratio u životu........a da kažem da sam umeo da gledam Hajduk Kula-Javor ili Lučani-Surdulica

Ovo si izmislio, na kojim OI je ovo bilo?¿

Ljudi izgubio sam se u Parizu, u nekoj sam šumi.

Just now, Milošica said:

mahovina je na severu

3 minutes ago, Milošica said:

imaš lika iza sebe, na 40 metara polulevo, posmatra te iz žbuna, mislim da ima nož u ruci......ili dildo, ne vidim dobro......ima masku neku na glavi, samo oči mu se vide......pitaj za direkcije, znač kako kažu.....mapu čitaj manijaka seljaka pitaj

7 minutes ago, Milošica said:

Pogledaj google maps

Kreće još malo Sara Ćirković u boksu 

jel nema vise boksa sa bodovanjem 

Odlicna bokserka nema sta

Denda mentol

Jel se u boksu boduje umetnicki dojam? 

Denda isto ne zna

Izgleda, dobija ova jer se bolje smejala. Nema repasaz?