July 27, 2024Jul 27 Author Da popizdiš. Ne verujem da će trajati do LA. Jebo medalju u miksu, ali ajde, makar to da uzme.
July 27, 2024Jul 27 Ne videh jesmo li ispratili dvojac bez kormilara, četvrti u grupi... idu u repesaž. Šteta što nisu uspeli izvući još malo, sad i ako prođu imaju polufinale bez nekog normalnog odmora
July 27, 2024Jul 27 Od pola trke su bili 4. na bezbednoj udaljenosti od prva 3. Na kraju su smanjili razliku, ali sumnjam da su mogli u top3. Ruku na srce, konkurencija su bile veslačke gromade od zemalja.
July 27, 2024Jul 27 ovaj Đokovićv meč je verovatno bio najdosadniji sportski događaj koji sam pratio u životu........a da kažem da sam umeo da gledam Hajduk Kula-Javor ili Lučani-Surdulica
July 27, 2024Jul 27 10 minutes ago, Ted said: ovaj Đokovićv meč je verovatno bio najdosadniji sportski događaj koji sam pratio u životu........a da kažem da sam umeo da gledam Hajduk Kula-Javor ili Lučani-Surdulica Ovo si izmislio, na kojim OI je ovo bilo?¿
July 27, 2024Jul 27 Just now, Milošica said: Ljudi izgubio sam se u Parizu, u nekoj sam šumi. mahovina je na severu
July 27, 2024Jul 27 3 minutes ago, Milošica said: Ljudi izgubio sam se u Parizu, u nekoj sam šumi. imaš lika iza sebe, na 40 metara polulevo, posmatra te iz žbuna, mislim da ima nož u ruci......ili dildo, ne vidim dobro......ima masku neku na glavi, samo oči mu se vide......pitaj za direkcije, znač kako kažu.....mapu čitaj manijaka seljaka pitaj
July 27, 2024Jul 27 7 minutes ago, Milošica said: Ljudi izgubio sam se u Parizu, u nekoj sam šumi. Pogledaj google maps