August 2, 2024Aug 2 Just now, pbg12345 said: u 8 navece Ko jos zakazuje finale u vreme torte na svadbi...
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, samo_opusteno said: Ko jos zakazuje finale u vreme torte na svadbi... Neuljudno.
August 2, 2024Aug 2 Author Jebo me pas što po navici gledam na ES. Ovo o Ruskinji Mahučih koja je Ukrajinka po opredeljenju ne bi ni Korać iskenjao.
August 2, 2024Aug 2 u jbt milica sad ide na 2. na rang listi a u cetvrtfinale je proslo prvih 5 sa rang liste bice jebeno do medalje
August 2, 2024Aug 2 3 minutes ago, pbg12345 said: u jbt milica sad ide na 2. na rang listi a u cetvrtfinale je proslo prvih 5 sa rang liste bice jebeno do medalje jel 16 00 h pocinje finalni blok kao i do sad?
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, nisam ja said: bravo i za milicu, a to ne znam ni koji je sport. pratim sve na forumu. džudo, to ti je ppp official sport sadE.
August 2, 2024Aug 2 finale u nedelju, 2 dana da se leci zglob... ako nije high sprain, bice OK. nece biti 100%, ali OK Kubanka u dzudou nije ni probala da se bori, lol. Zena dosla u Pariz da opali par ruckova. bori se protiv evropse prvakinje sada... haj da vidimo, moze li iznenadjenje
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Valkyrie said: džudo, to ti je ppp official sport sadE. to ono de čekaš da protivnik dobije 3 žuta?