August 2, 2024Aug 2 7 minutes ago, Shan Jan said: Pa u fazonu da je i ovo uspeh kad se sve pogleda. Da je malo podigne. Nista nije kriva, karijera je pred njom, nema razloga da pada. ne nego je tad ušla u finale, jer je druga u tom trenutku rušila Edited August 2, 2024Aug 2 by levi
August 2, 2024Aug 2 Just now, Zaboravan said: Nole to rešava sa svojim timom Namaze se propolisom..isecka se sitno crni luk, domaci, ne iz Maxija...i sve se onda umota u list kiselog kupusa,mora futoski da bude..i reseno. Ne mora hvala, meni srce puno.
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, pantelia said: U koliko je finale u nedelju? Imam svadbu u 8 navece
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, pantelia said: U koliko je finale u nedelju? Imam svadbu Nemoj da se ženiš
August 2, 2024Aug 2 3 minutes ago, Zaboravan said: Nole to rešava sa svojim timom da je balsamuje u svojoj hiperbaričnoj komori do nedelje, ima da izađe napolje stara 14 godina.
August 2, 2024Aug 2 Just now, Valkyrie said: da je balsamuje u svojoj hiperbaričnoj komori do nedelje, ima da izađe napolje uclanjena u JUL +1