August 2, 2024Aug 2 Rusi ali deluje da je koncentrisana, da ne razmislja o povredi... ajmo, mozes ti to uprkos ludom caletu
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Shan Jan said: E jebo me call, sta propustam. @Hele daj detaljnije izvestaje. Pa ne znam, prebacio sam i video da je nasa za par sekundi pobedila, debela protivnica dobila treci zuti karton koji znaci automatsku pobedu za nasu. Ali nemam pojma o sportu 🤣 Edited August 2, 2024Aug 2 by Hele
August 2, 2024Aug 2 Australijanka pozvala publiku da je podrzi... pa odustala kad videla da je niko ne jebe dva posto
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Hele said: Pa ne znam, prebacio sam i video da je nasa za par sekundi pobedila, debela protivnica dobila treci zuti karton koji znaci automatsku pobedu za nasu. Ali nemam pojma o sportu 🤣 Dokle se vise igra taj jebeni dzudo...
August 2, 2024Aug 2 Popular Post Neverovatno kako simpatično dete ispalo od onog Drogutina smarača julovca iz Velikog brata. Angelina je šećer i prava faca, živa bila!
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Hele said: Pa ne znam, prebacio sam i video da je nasa za par sekundi pobedila, debela protivnica dobila treci zuti karton koji znaci automatsku pobedu za nasu. Ali nemam pojma o sportu 🤣 Tri žuta? Majdov izvršio pritisak na sudije.
August 2, 2024Aug 2 2 minutes ago, Shan Jan said: E jebo me call, sta propustam. @Hele daj detaljnije izvestaje. Ja gledao kraj, ko 2 kuvarice da su se ufatile
August 2, 2024Aug 2 Just now, Valkyrie said: Neverovatno kako simpatično dete ispalo od onog Drogutina smarača julovca iz Velikog brata. Angelina je šećer i prava faca, živa bila! Apsolutno! Bas deluje na mestu. Prava mera pristojnosti, dobrote i borbenog duha. Jos jedna sansa...
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Valkyrie said: Neverovatno kako simpatično dete ispalo od onog Drogutina smarača julovca iz Velikog brata. Angelina je šećer i prava faca, živa bila! Cek da vidimo sta ce ona da pise po mrezama..ne zurbaj
August 2, 2024Aug 2 1 minute ago, Tsai said: Dokle se vise igra taj jebeni dzudo... Dok mi ne osvojimo medalju
August 2, 2024Aug 2 Kako se gleda 12/13 ako Amerikanka ne preskoci imaju isto s tim sto je ona skakala na 1.83 a Angelina nije ko je tu u prednosti?