Jump to content

Ceremonija otvaranja OI 2024

Featured Replies

• Popular Post

Meni je ceremonija zanimjliva i originalna, Pariz predivan u kadrovima, samo ne vidim lepo takmicare, sabijeni su i brzo prelete preko njih

• Replies 709
  • Views 24k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

mesec dana ima da ih gledamo, dok nam oči ne zakovrnu

Previse kadrova, tesko je pratiti

Edited by borris_

Ja uvek volim paradu nacija jer mi je zanimljivo koga od sportista ću prepoznati, sad je to nemoguće ako ima više od 10 učesnika u delegaciji.

Just now, Stela said:

Meni je ceremonija zanimjliva i originalna, Pariz predivan u kadrovima, samo ne vidim lepo takmicare, sabijeni su i brzo prelete preko njih

ne znam kako bih ti ovo objasnio, ali poenta OI je nekako u takmicarima, ma sta god da sada pokusavaju da proguraju kao politicku korektnost.

i naravno, eo ga muskarac u suknji, samo nam je to falilo... znaci, vec su sjebali London, a tek su 40 min u programu.  

2 minutes ago, Stela said:

Nama pred TV-om je OK, ne znam ljudima u Parizu.

Upala pluca zagarantovana

Ovo vise otvaranje evrovizije nego olimpijade.

Da gledam van konteksta , ne bih skapirao da je za sportski dogadjaj, nekako bar malo da su povezali 

Trebalo je da uzmem esida malo :ziga:

1 minute ago, borris_ said:

Précise kadrova, tesko je pratiti

Desi ti  francuska pudlo :)?¿

Opa, jel ovo Gojira

• Author

Sledeći put da zovu braću iz Ramštajna za vatru, tanko je ovo 

Poslije ovih ide Cerrone

Što se tiče parde sportista na stadionima, svi od reda će reći da im je to najteže od svega, jer moraju da stoje u mestu nekoliko sati, dok ne ne krenu i onda opet stajanje. 

Divan je Pariz, ali sve je podređeno tv publici, ovi gledaoci na licu mesta teško da mogu nešto pošteno da vide.

1 minute ago, freakns said:

ne znam kako bih ti ovo objasnio, ali poenta OI je nekako u takmicarima, ma sta god da sada pokusavaju da proguraju kao politicku korektnost

Nema sta da mi objasnjavas :D

I sama kazem da ne vidim lepo takmicare

Background Picker
Customize Layout