July 26, 2024Jul 26 Popular Post Meni je ceremonija zanimjliva i originalna, Pariz predivan u kadrovima, samo ne vidim lepo takmicare, sabijeni su i brzo prelete preko njih
July 26, 2024Jul 26 Ja uvek volim paradu nacija jer mi je zanimljivo koga od sportista ću prepoznati, sad je to nemoguće ako ima više od 10 učesnika u delegaciji.
July 26, 2024Jul 26 Just now, Stela said: Meni je ceremonija zanimjliva i originalna, Pariz predivan u kadrovima, samo ne vidim lepo takmicare, sabijeni su i brzo prelete preko njih ne znam kako bih ti ovo objasnio, ali poenta OI je nekako u takmicarima, ma sta god da sada pokusavaju da proguraju kao politicku korektnost. i naravno, eo ga muskarac u suknji, samo nam je to falilo... znaci, vec su sjebali London, a tek su 40 min u programu.
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, Stela said: Meni je ceremonija zanimjliva i originalna, Pariz predivan u kadrovima, samo ne vidim lepo takmicare, sabijeni su i brzo prelete preko njih Nama pred TV-om je OK, ne znam ljudima u Parizu.
July 26, 2024Jul 26 Ovo vise otvaranje evrovizije nego olimpijade. Da gledam van konteksta , ne bih skapirao da je za sportski dogadjaj, nekako bar malo da su povezali
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, borris_ said: Précise kadrova, tesko je pratiti Desi ti francuska pudlo ?¿
July 26, 2024Jul 26 Što se tiče parde sportista na stadionima, svi od reda će reći da im je to najteže od svega, jer moraju da stoje u mestu nekoliko sati, dok ne ne krenu i onda opet stajanje. Divan je Pariz, ali sve je podređeno tv publici, ovi gledaoci na licu mesta teško da mogu nešto pošteno da vide.
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, freakns said: ne znam kako bih ti ovo objasnio, ali poenta OI je nekako u takmicarima, ma sta god da sada pokusavaju da proguraju kao politicku korektnost Nema sta da mi objasnjavas I sama kazem da ne vidim lepo takmicare