July 27, 2024Jul 27 57 minutes ago, zmanic said: Ja sam predremao sinoćno otvaranje, posle par sati sam zaspao i ni malo mi nije ni smetalo, niti me je tangiralo. Ali jutros, u lok.kafeu je to tema jutra, glavne teme su: - "postalo je gore od Evrovizije, - nema ovo sranje veze sa pravim sportom koji mi doživljvamo, - svi psuju u lokalnoj kladionici gde sport ozbiljno studiramo, - kako dete da odvedem na trening kad ga pozivaju trandže i pedofili?"
July 27, 2024Jul 27 Otvaranje ukratko hoćemo mnogo, hoćemo baš drugačije ali nas mrzi da se puno cimamo... Južna Koreja zvanično najavljena kao Severna, zastava okačena naopačke. Na plivanju grafike nema par rundi...
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, Zaboravan said: Otvaranje ukratko hoćemo mnogo, hoćemo baš drugačije ali nas mrzi da se puno cimamo... To je nekako baš u francuskom duhu
July 27, 2024Jul 27 Popular Post 2 hours ago, beyoncé said: ovi ko na splavu meduze, skoro pa potresno. povlačim post s početka topika, bekam u gliseru na temzi u poređenju sa ovim brodolomnicima izgleda mega kul! plus, mlada fudbalerka s njim je preslatka, a I heard wonders super stvar! Nadal izgleda kao neki konjusar/svaler iz Televisa Presenta ere nasih mladosti
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, Halvard said: To je nekako baš u francuskom duhu Da. Ako bude sreće pa da dočekamo da i Italija bude nekada domaćin.
July 27, 2024Jul 27 46 minutes ago, Ratamahatta said: Nadal izgleda kao neki konjusar/svaler iz Televisa Presenta ere nasih mladosti Edited July 27, 2024Jul 27 by Ratamahatta
July 27, 2024Jul 27 Debela za miks pultom u plavoj haljini i Snup Dog sa bakljom su bili pravi promoteri olimpijskog duha. Mislim da sam prvi put u životu gledao duže od 15min ceremoniju, jednostavno to me nikad nije zanimalo, a sinoć smo cugali u bašti sa TV od 1000inča pa je bilo neizbežno. umesto da šetaju atletskom stazom, oni po Seni ističu još veću neravnopravnost - nekom kruzer a nekome Tomos 4 . edip: a tek taj blam da 1 Zidan u sred Pariza predaje baklju nekom teniseru što stenje Edited July 27, 2024Jul 27 by John Coltrane
July 27, 2024Jul 27 15 minutes ago, John Coltrane said: umesto da šetaju atletskom stazom, oni po Seni ističu još veću neravnopravnost - nekom kruzer a nekome Tomos 4 . edip: a tek taj blam da 1 Zidan u sred Pariza predaje baklju nekom teniseru što stenje Sve na mestu
July 27, 2024Jul 27 19 minutes ago, John Coltrane said: edip: a tek taj blam da 1 Zidan u sred Pariza predaje baklju nekom teniseru što stenje Nadal je veće ime u Parizu od Zidana. Kakve veze ima Zidan sa Parizom
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, levi said: Nadal je veće ime u Parizu od Zidana. Kakve veze ima Zidan sa Parizom Od Zidana je malo ko veće ime na Svetu, a kamo li u Francuskoj.