July 27, 2024Jul 27 Mi cemo to bolje kad budemo otvarali Expo Padace sneg i sijace sunce istovremeno + ce Djordje David pevati s tvrdjave
July 27, 2024Jul 27 Nisam odgledao sve, ali dopalo mi se ovo kako su skoro ceo centar Pariza iskoristili za ceremoniju. Najslabiji deo mi je defile. Pre svega, Sena mi se cini presiroka za tako nesto, ta plovila se cine nekako mala i ne ostavljaju narocit utisak. Svidja mi se olimpijski plamen, mada mi je Tuileries cudna lokacija. Louvre ili Concorde bi bili logicniji izbor, ali sta znam koji su tu kriteriji igrali ulogu, mozda cak i neki bezbednosni.
July 27, 2024Jul 27 Popular Post "Samo usput da se osvrnem na ove sataniste i demone pa se vraćam odbrani Srbije" Najsrpskiji tvit ikad
July 27, 2024Jul 27 Popular Post Ceremonija dostojna Krindž topika, od početka do kraja. Jedino mi je bilo malo drago kad se pojavila Selin, a ja čak ni ne volim Selin.
July 27, 2024Jul 27 ovi ko na splavu meduze, skoro pa potresno. povlačim post s početka topika, bekam u gliseru na temzi u poređenju sa ovim brodolomnicima izgleda mega kul! plus, mlada fudbalerka s njim je preslatka, a I heard wonders super stvar!
July 27, 2024Jul 27 34 minutes ago, Nikodije said: "Samo usput da se osvrnem na ove sataniste i demone pa se vraćam odbrani Srbije" Najsrpskiji tvit ikad Ima ih i u Spaniji koliko hoces uvredjenih katolika, uglavnom se vode licimernim slobodama, kad je u pitanju sopstvena kultura zivljenja a nema je nigde, kad su druge kulture i religije u pitanju.
July 27, 2024Jul 27 Jedino gore od onog jučerašnjeg otvaranja su ljudi kao Štimac i ljudi koji neironično koriste "woke".
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Nikodije said: "Samo usput da se osvrnem na ove sataniste i demone pa se vraćam odbrani Srbije" Najsrpskiji tvit ikad Relevantan lik
July 27, 2024Jul 27 Ja sam predremao sinoćno otvaranje, posle par sati sam zaspao i ni malo mi nije ni smetalo, niti me je tangiralo. Ali jutros, u lok.kafeu je to tema jutra, glavne teme su: - "postalo je gore od Evrovizije, - nema ovo sranje veze sa pravim sportom koji mi doživljvamo, - svi psuju u lokalnoj kladionici gde sport ozbiljno studiramo, - kako dete da odvedem na trening kad ga pozivaju trandže i pedofili?"
July 27, 2024Jul 27 54 minutes ago, zmanic said: Ja sam predremao sinoćno otvaranje, posle par sati sam zaspao i ni malo mi nije ni smetalo, niti me je tangiralo. Ali jutros, u lok.kafeu je to tema jutra, glavne teme su: Procitala da ti ni malo nije zasmetalo sto si zaspao as in smor show.