July 26, 2024Jul 26 Pokušavam da zamislim komentatski tandem Aca - Duška Vučinić, red Acikinog serioznih najavljivanja svake delegacije, red Duškinog poseravanja "ok, svi ste se super, šareni, veseli...sijajte danas, na podijum sigurno nećete "
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, arheolog1981 said: Ovom bratu što skače po krovovima će se ugasi ova jadna baklja a zasto trci po krovovima? jel SNS opravlja puteve po Parizu i imali su termin da zavrse do 20. jula?
July 26, 2024Jul 26 Sad kadar na političare i svi skaču i igraju Edited July 26, 2024Jul 26 by Milošica
July 26, 2024Jul 26 Author Just now, freakns said: a zasto trci po krovovima? jel SNS opravlja puteve po Parizu i imali su termin da zavrse do 20. jula? Ma neki skakač na C6 to je sad moderno
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, freakns said: a zasto trci po krovovima? jel SNS opravlja puteve po Parizu i imali su termin da zavrse do 20. jula? Assassin's Creed Unity +
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, TS-CS said: koja shitina od ceremonije i defilea. ovo ce biti tesko nadmasiti De bre, mi kad bi organizovali sa nasim splavovima, pocepali bi ih. Jes da bi pola potonulo...
July 26, 2024Jul 26 nemate pojma, sto godina gledamo slet i defile XXI vek ne a evo i luj vitona, produkt plejsment 1/1
July 26, 2024Jul 26 Author 1 minute ago, *edited by mod said: Assassin's Creed Unity + Nisam se mogao setiti koji od 26 delova je u Parizu
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, TS-CS said: koja shitina od ceremonije i defilea. ovo ce biti tesko nadmasiti Mislila sam da će da bude nekako lepše i svečanije. Ali i dalje mi je najveća šitina od ceremonije, ona iz Londona, kada smo pola sata gledali kako se hobiti bave poljoprivredom.