July 26, 2024Jul 26 Just now, SNARC said: Spiking of d devil...Dje je Snup ? Njega su najavili da ce nositi baklju polako, ima još dva sata da giljaju
July 26, 2024Jul 26 Just now, SNARC said: Spiking of d devil...Dje je Snup ? Njega su najavili da ce nositi baklju nosio je juče po gradu
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, SNARC said: Spiking of d devil...Dje je Snup ? Njega su najavili da ce nositi baklju On je mislio da je baklja dzinovski dzoint Edited July 26, 2024Jul 26 by Jimmy Kowalski
July 26, 2024Jul 26 Jbt, obicice celu francusku da dodju do ajfela. Aca ne moze da cuti bas dugo pa onda kaze kako muzika u pozadini oznacava kulminaciju.
July 26, 2024Jul 26 ovo kao iz Rokija scena, prvo trči sam, na kraju ih ima hiljadu, kad stigne do onih golemih stepenica
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, Sludge Factory said: Aca ne moze da cuti bas dugo pa onda kaze kako muzika u pozadini oznacava kulminaciju. Ja gledam na tv espana, oni su ucutali i rec nisu rekli nakon sto je zavrsio defile brodova, da ispostuju ceremoniju ili su zaspali, evo ne znam
July 26, 2024Jul 26 Kod nas u Banatu se za ovo vreme kaze "Keru da ne pustis napolje". Ovi sad nose po 10 metara..