July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, Ted said: sad je već sumrak.....romantika.....pijano.....mogao bi neki sex da padne
July 26, 2024Jul 26 Od Francuza ocekujes nesto subverzivno, drugacija makar i lose. Ovo em je ms em je lose. Dajte Evroviziju i Superbowl.
July 26, 2024Jul 26 otvaranje je apsolutno genijalno francuzi izvadili patku i popišali se i tokiju i riju i londonu i pekingu u usta zajedno jedino je za sad nedodirljivo paljenje baklje iz barselone
July 26, 2024Jul 26 21 minutes ago, borris_ said: Que je t'aime que je t'aime (pjesma) Dobrodosao nazad!
July 26, 2024Jul 26 meni su ocekivanja bila bas niska. dobri su mi bili luj viton, revolucija i zaboravila sam sta jos. ostalo je smorcina, kao sto i prilici francuzima kad se oslanjaju na pop kulturu. svidja mi se sto je otvaranje sa stadiona premjesteno u grad. Edited July 26, 2024Jul 26 by morgana
July 26, 2024Jul 26 Just now, Stela said: Sad vec ne znam kuda ova ceremonija ide i do kada uopste traje.. Disko, disko, disko, a setio se moj prijatelj da nisu upotrebili Grace Jones. Nije čak bilo ni Daft Punka, a to je i @borris_spomenuo. Sve anglosaksonsko, a evo sad i Imagine - mondijalistička himna 🤣
July 26, 2024Jul 26 Izaberu te da nosiš zastavu svoje zemlje na otvaranju OI, ultimativno priznanje, ceo svet gleda. Na kraju se uopšte ne vidiš u prenosu jer baš u tom trenutku tvoj brod prolazi pored vodoskoka.