July 26, 2024Jul 26 13 minutes ago, Ted said: da je kod nas Olimpijada prošao bi Vučić 205 puta i proneo svačiju zastavu + crtao olimpijske krugove na onoj kineskoj tabli Nosio baklju dok istovremeno tapše iz lože, Tito da se okrene u grobu.
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, Ted said: se sećaš kad smo Simović ti i ja cirkali pre neke tekme......sačuvao sam fotku Eh..to su bila vremena.. A ne sad ovo..cekam samo kad ce neku trandzu da ispale iz topa
July 26, 2024Jul 26 Sad mi nije jasno sta se desava sa brodovima dok su ovi performansi, jel naprave razmak znajuci tacno koliko ce svaka tacka da traje ili ih vezu za mol i kao jebite se i kisnite, mora neki lik da odigra uz jurodens
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, Valkyrie said: Nosio baklju dok istovremeno tapše iz lože, Tito da se okrene u grobu. Strah me i da pomislim koliko bi puta tokom prenosa kadar isao na njega u lozi. Videli bismo manje sportista nego ovde. Edited July 26, 2024Jul 26 by Sludge Factory
July 26, 2024Jul 26 za mnogo sportista je defile jedina šansa da ih ceo svet vidi. ovo je protrč i ništa više