July 26, 2024Jul 26 3 minutes ago, Halvard said: Ne priznajem Holandiju bez Femke Bol kao nositeljke zastave. i bez orange boje 2 minutes ago, Sludge Factory said: Mijalj: "Ovo je jedna od tvojih omiljenih pesama, Mojo - Lady " konacno nesto pametno da kaze.
July 26, 2024Jul 26 Just now, Halvard said: Ubedljivo najbolji deo kulturno-umetničkog programa, realno. Realno, Love dont let me go kida zauvek
July 26, 2024Jul 26 Aca koji odbrojava minute do naši, a kladim se da će se slika na njima zadržati 5 sekundi
July 26, 2024Jul 26 Just now, Halvard said: Sad će naši još malo. Ja sr ogrnuo nasom trobojkom i napeto cekam
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, Sludge Factory said: Jel BaBajaga smoren ko sto je bio u Kragujevcu za dan grada? Usmrtio je travu i drvece. Jos nije poceo cekamo zvezdu da se pojavi... Momci koji su bili prrdgrupa su razbili koliko su dobri bili, tako da ocekujem da ce Bajaga da otalja i smori za medalju...
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, Arkadija said: Aca koji odbrojava minute do naši, a kladim se da će se slika na njima zadržati 5 sekundi Bukvalno je tako bilo. Kaze nasi su bas bili lafovi, uzivao sam da ih gledam