July 26, 2024Jul 26 4 minutes ago, sasha said: Nije, taj za atletiku je Dragan Popović, bio na studiju b. Sećam se kada su igrali Partizan-Škendija pa je lupao Škendija, Škenditi.. To je taj. Neverovatno je sta taj covek prica tokom prenosa.
July 26, 2024Jul 26 Ja garantujem da je Acika racunao pre prenosa kad izlazi Kosovo, da ga slucajno on ne procita
July 26, 2024Jul 26 1 minute ago, Arkadija said: Luksemburg stiže iz komšiluka Ladno sam šokiran plavim bojama zastave Luksemburga. Jesam li nešto pobrkao ili su oni promenili svoje simbole?
July 26, 2024Jul 26 4 minutes ago, Sludge Factory said: To je taj. Neverovatno je sta taj covek prica tokom prenosa. jel dvojica komentarišu? ovaj što sad priča uglavnom komentariše snooker
July 26, 2024Jul 26 Just now, Tsai said: Barba Vlado vozi CG brod Jedom rukom kormilari, drugom pokazuje srednji prst.
July 26, 2024Jul 26 Just now, levi said: jel dvojica komentarišu? ovaj što sad priča uglavnom komentariše snooker Nema tog s atletike, ovaj komentariše sam sve vreme.