July 26, 2024Jul 26 Osetih u stanu neki ružan miris, prvo sam pomislio da je to miris neukusa iz Pariza, u stvari prskaju komarce
July 26, 2024Jul 26 Sem minionsa i malo metal muzike težak smor.... Kao veoooma dugačka reklama za francusku 😂
July 26, 2024Jul 26 4 minutes ago, Halvard said: Ne znam koliko je to dobar izbor. Tamo komentator misli da se sport zove "pucanje". a drugi razlog: bojkotujem rts kad god sam u mogućnosti
July 26, 2024Jul 26 3 minutes ago, Sludge Factory said: Jao, jel onaj kreten sto prenosi atletku prenosi i ovo? To je tek zlo. Nije, taj za atletiku je Dragan Popović, bio na studiju b. Sećam se kada su igrali Partizan-Škendija pa je lupao Škendija, Škenditi..
July 26, 2024Jul 26 Ova žena što je pevala Marseljezu, sa zastavom i haljinom je fenomenalno izgledala! edit. Dior. Kao i haljine horiskinja. Edited July 26, 2024Jul 26 by Ras
July 26, 2024Jul 26 Just now, J-♣ said: a drugi razlog: bojkotujem rts kad god sam u mogućnosti Podrzavam, ali ipak vratio na zlo rtsa. Ovoliko bisera ne sme se propustiti.
July 26, 2024Jul 26 Evo ih šiptari, konačno neka negativna emocija, ne samo sažaljenje spram ovog jada
July 26, 2024Jul 26 4 minutes ago, Sludge Factory said: Jao, jel onaj kreten sto prenosi atletku prenosi i ovo? To je tek zlo. Ma jok, jedan od generičkih smarača/nemača pojma. Upravo je kenijskog sprintera koji nosi zastavu proglasio za maratonca.
July 26, 2024Jul 26 2 minutes ago, J-♣ said: a drugi razlog: bojkotujem rts kad god sam u mogućnosti Podržavam, zato i ja gledam na ES.