Jump to content

Ceremonija otvaranja OI 2024

Featured Replies

1 hour ago, levi said:

to je to, tu su svi

jesu se javili iz rusije, nisam ispratio

• Replies 709
  • Views 24.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Procitao naslov i podnaslov, i odustao.

I The Guardian je u visa clanaka napisao da je predstava onako, a ne postoji dnevnik koji je vise woke od The Guardian.

na kraju krajeva stvar je ukusa i ličnih preferencija

al ne mogu da ne primetim da su se tzv desničari/konzervativci/narodnjaci prilično osetili uvređenim

uglavnom na tw i yt, na mom fb nisam skoro nikog video da je komentarisao otvaranje oi

46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Kakva eksplozija gluposti u ovom tekstu.

Jučerašnja ceremonija otvaranja je najlošija ceremonija koju sam ja ikada gledao. Ovo ne zbog tranvestita koji paradiraju, nekakvog jahača apokalipse i sličnih gluposti, nego zato što je u pitanju mish-mash svega i svačega bez ikakvog koncepta, bez ikakve ideje i bez ikakve poruke - samo da je što šarenije, pa tako imamo red Selin Dion, red žene sa bradom, red konja robota koji galopira po reci, gde su sportisti i sam olimpijski duh bili ne u drugom, nego u trećem planu cele priče, a sve ostalo je bilo mnogo bitnije. 

Edited by Ayatollah

@Ayatollah

🤝🏻

2 hours ago, napadaj said:

Aj trandže još i nekako, al debele žene su baš užas :fantom:

Uh...greška na više nivoa 

1 hour ago, slepa živana said:

tačnije bunjuelu

06%20Viridiana.jpg

Meni padaju na pamet jos dve filmske upotrebe ovog motiva, obe uspesne - burdus (film mice popovica, ne serija) i altmanov mash. mrzi me da trazim po netu, setice se ko je gledao. sigurno ima jos, zahvalno je vizuelno.

Edited by adam

• Popular Post

IMG_3723.jpeg

Screenshot_2024-07-27-22-23-16-562_com.twitter.android-edit.jpg

50 minutes ago, adam said:

Meni padaju na pamet jos dve filmske upotrebe ovog motiva, obe uspesne - burdus (film mice popovica, ne serija) i altmanov mash. mrzi me da trazim po netu, setice se ko je gledao. sigurno ima jos, zahvalno je vizuelno.

ima i u simpsonima. kod moa u kafani

proći kroz komentare na video

:gospode:

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

proći kroz komentare na video

:gospode:

Ne mogu, plašim se.

molim te

🙏🏻

Background Picker
Customize Layout