July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, levi said: to je to, tu su svi jesu se javili iz rusije, nisam ispratio
July 27, 2024Jul 27 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vreme: uzbudljiva predstava o miru, ljubavi i radosti Procitao naslov i podnaslov, i odustao. I The Guardian je u visa clanaka napisao da je predstava onako, a ne postoji dnevnik koji je vise woke od The Guardian.
July 27, 2024Jul 27 na kraju krajeva stvar je ukusa i ličnih preferencija al ne mogu da ne primetim da su se tzv desničari/konzervativci/narodnjaci prilično osetili uvređenim uglavnom na tw i yt, na mom fb nisam skoro nikog video da je komentarisao otvaranje oi
July 27, 2024Jul 27 46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vreme: uzbudljiva predstava o miru, ljubavi i radosti Kakva eksplozija gluposti u ovom tekstu. Jučerašnja ceremonija otvaranja je najlošija ceremonija koju sam ja ikada gledao. Ovo ne zbog tranvestita koji paradiraju, nekakvog jahača apokalipse i sličnih gluposti, nego zato što je u pitanju mish-mash svega i svačega bez ikakvog koncepta, bez ikakve ideje i bez ikakve poruke - samo da je što šarenije, pa tako imamo red Selin Dion, red žene sa bradom, red konja robota koji galopira po reci, gde su sportisti i sam olimpijski duh bili ne u drugom, nego u trećem planu cele priče, a sve ostalo je bilo mnogo bitnije. Edited July 27, 2024Jul 27 by Ayatollah
July 27, 2024Jul 27 2 hours ago, napadaj said: Aj trandže još i nekako, al debele žene su baš užas Uh...greška na više nivoa
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, slepa živana said: tačnije bunjuelu Meni padaju na pamet jos dve filmske upotrebe ovog motiva, obe uspesne - burdus (film mice popovica, ne serija) i altmanov mash. mrzi me da trazim po netu, setice se ko je gledao. sigurno ima jos, zahvalno je vizuelno. Edited July 27, 2024Jul 27 by adam
July 27, 2024Jul 27 50 minutes ago, adam said: Meni padaju na pamet jos dve filmske upotrebe ovog motiva, obe uspesne - burdus (film mice popovica, ne serija) i altmanov mash. mrzi me da trazim po netu, setice se ko je gledao. sigurno ima jos, zahvalno je vizuelno. ima i u simpsonima. kod moa u kafani
July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: proći kroz komentare na video Ne mogu, plašim se.