July 27, 2024Jul 27 1 minute ago, Tsai said: iako su tu negde, nadal je veci sampion i uspesniji sportista jel pricamo o istom zidanu, jel ima dvojica?
July 27, 2024Jul 27 Deluje da je na forumu veći konsenzus po pitanju Zidanovog GOAT statusa, nego po pitanju Đovakovog Odobravam
July 27, 2024Jul 27 25 minutes ago, villiem said: jel pricamo o istom zidanu, jel ima dvojica? Enco i Luka, sinovi, su fudbaleri…možda misle na njih
July 27, 2024Jul 27 nadal je 14 (cetrnaest) puta osvajao jedan od najvaznijih sportskih dogadjaja vezan za pariz i francusku i uz to je i dvostruki olimpijski sampion. ako on nije zasluzio da bude deo ceremonije, ne znam ko jeste Edited July 27, 2024Jul 27 by Tsai
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Tsai said: iako su tu negde, nadal je veci sampion i uspesniji sportista I veci Francuz Da Platini nije radikal ne bi ni morali smisljati sve ovo Edited July 27, 2024Jul 27 by Ratamahatta
July 27, 2024Jul 27 3 minutes ago, Ratamahatta said: I veci Francuz Da Platini nije radikal ne bi ni morali smisljati sve ovo A tek sto su karl luis i nadja komaneci francuzi... Kakve veze to ima? Francuzi su palili plamen
July 27, 2024Jul 27 20 hours ago, Lancia said: España komentator je rekao da imate takmičare u svim sportovim osim u breg densu. mnogo ste me razočarali! lola, ingrid, silvia, pedro i roberto iz un paso adelante se prevrću u grobu! 7 hours ago, Nikodije said: "Samo usput da se osvrnem na ove sataniste i demone pa se vraćam odbrani Srbije" Najsrpskiji tvit ikad srpskiji tvit
July 27, 2024Jul 27 28 minutes ago, slepa živana said: komentator je rekao da imate takmičare u svim sportovim osim u breg densu. mnogo ste me razočarali! lola, ingrid, silvia, pedro i roberto iz un paso adelante se prevrću u grobu! srpskiji tvit Vazda su Hrvati bili veci Srbi od... Vladimira Stimca.
July 27, 2024Jul 27 Stimac a i ovaj ispod neoustasa ne znaju koliko su slicni. I koliko ime je obojci potreban litijum.
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, harper lee said: Otvaranje OI u Parizu (akvarel na drvetu). Inkluzivnost in fabula. Ko je ova snajka?
July 27, 2024Jul 27 upravo odgledao ovo cudo s delimicnim premotavanjem, sinoc imo pametnija posla. sta znam, previse mi je drinska regata s folklorima na livadama usput da bih mogao reci da mi je kompletan utisak ok. dopadalo mi se razno na preskok (uglavnom jer sam navijao i jako zeleo da mi se dopadne pa sam usput gutao zabe) al sve zajedno mi je 'nako' jer pre svega nije zajedno. koliko god pokusavam, dzaba! nepovezano, ne klizi. moram priznati da su mi balon i selin dion na kraju bili spektakularni. tu su me kupili onoliko! posebno selin. zena na ciju muziku sam potpuno ravnodusan a i tesko da znam ista osim onog titanik hita, me zaista odusevila. sjajno je ono otpevano - francuski zajebano. slusas i tacno izbija galski karakter - znas zasto strajkovi, zasto kurcevitost, zasto sve! zena me kupila bas! Balon - super ideja i super izvedba. za razliku od onog konja sto em je trajalo em cokulasta izvedba. tu umal' nisam prekinuo. moram priznati da sam onako dijagonalno prosao kroz temu ovde i video da se bizon i neki bune pa mi se odjedno citava ujdurma ucinila boljom nego sto je bila dok sam gledao. ako je njih nasekiralo, ni taj pozitivni efekat nije na odmet. nesto razmisljam... da odem na krs gig i cujem par stvari da bas, bas valjaju, ne bih smatrao da sam bespotrebno tu nego bih odskakutao srecan kuci znajuci da sam dobio to po sta sam dosao al sam malo duze cekao. tako i ovo, dobio ozbiljan spektrakluk na kraju. nacekao se al- all good things come to those who wait. i za kraj - ne da mi neizdrz - london keva!
July 27, 2024Jul 27 9 minutes ago, adam said: moram priznati da su mi balon i selin dion na kraju bili spektakularni. tu su me kupili onoliko! posebno selin. zena na ciju muziku sam potpuno ravnodusan a i tesko da znam ista osim onog titanik hita, me zaista odusevila. sjajno je ono otpevano - francuski zajebano. slusas i tacno izbija galski karakter - znas zasto strajkovi, zasto kurcevitost, zasto sve! zena me kupila bas! Balon - super ideja i super izvedba. za razliku od onog konja sto em je trajalo em cokulasta izvedba. tu umal' nisam prekinuo. Isto. Mislim da je ono sa konjem metafora za put kriz vreme modernih olimpijskih igara, jer sve vreme menja slajdove. No, mozda i gresim jer nisam sasvim pazljivo gledala.