Jump to content

Ceremonija otvaranja OI 2024

Featured Replies

• Popular Post

:fpalm:

• Replies 709
  • Views 24.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, MeanM@ said:

Je l Beograd bese onomad bio u najuzem izboru za domacina OI1996? To se nesto biralo ‘88. nakon Seula ili uoci igara. Ako se dobro secam bila je prica da su u poslednjem krugu bila tri grada - Atlanta, Istanbul, Beograd

Nemoj da te lože, ispali smo u prvom krugu 

Dobila je Barsa

Bilo je dobrih skeceva (npr. Iz Nacionalne biblioteke, igra na fleksibilnim stulama na Aleksandrovom mostu, Selin kao kruna).  Bilo je manje dobrih (defile timova na brodovima koje sam presto da gledam posle Andore).  Sve u svemu, malo otegnuta ali ipak sarmantna predstava.  Nije pravljena da se gleda 4 sata neprekidno, vec da svako izabere skeceve prema sklonostima i ukusu.

• Popular Post
3 minutes ago, Dimitrije said:

Nije pravljena da se gleda 4 sata neprekidno, vec da svako izabere skeceve prema sklonostima i ukusu.

Kako da izaberemo sta nam se svidja ako ne gledamo sve? :unsure:

Edited by Sludge Factory

• Popular Post

:lol:

7 minutes ago, *edited by mod said:

Balon i Selin izvadili situaciju. Inače je dosta naginjalo na 

FB_IMG_1722029683436.jpg

to je to

najgore otvaranje ikada.

dopalo mi se sto je Perec upalila baklju, vece sportistkinje nisu imali. a i ovaj grmalj je dobar. neam pojma ko je to, ali kad mi Grandi objasnio, pogledao sam, definitivno zasluzuje cast! jedino mi smetalo sto su 80 tenisera stavili. ko da su morali i Serena i Rafa u camac pa onda Mauresmo da preuzme... mogli su izbace Rafu, stave Cancellaru ili Wigginsa npr. 

1 minute ago, Sludge Factory said:

Kako da izaberemo sta nam se svidja ako ne gledamo sve? :unsure:

Random selection.

maxresdefault.jpg

18 minutes ago, Nikodije said:

:rolf:

standard, jbg 

Bolje sam se proveo kad sam citao 25 strana o fugnama, paucini i memli u Cica Goriou 

Idem da pustim neku Jovanu Tipsin Lajzu Mineli da se oporavim

Edited by Ratamahatta

Vise sam ocekivao od najfilmskije nacije i zemlje sa toliko legendarnih sportista, da moze ispasti dobra kombinacija. Ali to nije ni vazno, bitno je sta cemo mi uraditi na igrama. Sto bi nas narod rekao poruka anglomanijskoj Srbiji, visoki presing na zadnju liniju svih protivnika, da osvojima 10+ medalja i da gore Beograd i Srbija

Procitao sam najmilfskije nacije i vec poceo da ostrim plajvaz objasnjavajuci kako su to nasi severni susjedi

Edited by Ratamahatta

35 minutes ago, Halvard said:

Madonu već stavljaju u kriogenu komoru za LA '28.

Bice Beyonce, Swifty i JLo.

&@#

Edited by TS-CS

Samo za @Nikodije

Background Picker
Customize Layout