August 4, 2024Aug 4 Popular Post Zaokruzena jedna sjajna sportska karijera! Zasluzeno! I to protiv najtezeg moguceg u ovom trenutku. Edited August 4, 2024Aug 4 by Moonwalker
August 4, 2024Aug 4 1 minute ago, Valkyrie said: GOAT! Eksplozije kod mene u kraju a do malopre kroz prozor čuješ mrtvu tišinu Majstor kakvog nema I kod mene detonacije.. Cuvali se eksplozivi za specijalne prilike..
August 4, 2024Aug 4 Isplaka se kao kiša. Znao sam da mu je motivacija jača za OI nego za Vimbldon, jer zlato nema. Možda sledi penzija sledeće godine, sad sve ima. Još jedan ili dva slema da proba da osvoji i dosta.
August 4, 2024Aug 4 Plače i Alkaraz, kakva igra, kakav talenat! Tek ćemo ga gledati, ali od sledeće godine. Skoro 3 sata, kakvog tempa...
August 4, 2024Aug 4 Kako se sad registrovati na sve engleske sportske forume i svakome pojedinačno jebati majku bezobraznu
August 4, 2024Aug 4 Koreca intervjuisao Alkaraza, pa ga pustio na pauzu. Rasplakao se mali. Edited August 4, 2024Aug 4 by Moonwalker
August 4, 2024Aug 4 Novak je veliki! Pustih suzu, ja koji to ne praktikujem u ovakvim prilikama. Alkaraz, ako ga telo i glava ispostuju, sledeci veliki sampion zbog koga vredi gledati tenis. Finale za pamcenje
August 4, 2024Aug 4 1 minute ago, Moonwalker said: Koreca intervjuisao Alkaraza, pa ga pustio na pauzu. Rasplakao se mali. Morala sam, a ne mislim tako