August 4, 2024Aug 4 Uh, ja ne mogu gledati već pratim na flascore svakih 5 minuta Gledam biciklizam, opuštencija
August 4, 2024Aug 4 Kakav poen!! Dobro je da može malo da predahne, ima momentum i samo mu treba da ne pogubi živce, kakav god ritual da obavlja sada - samo napred!
August 4, 2024Aug 4 Just now, arheolog1981 said: Uh, ja ne mogu gledati već pratim na flascore svakih 5 minuta Gledam biciklizam, opuštencija Meni je lakse da gledam, nego da refresujem livescore..
August 4, 2024Aug 4 Alkaraz ne moze da veruje, da je izgubio set. Na iskustvo i mentalnu snagu ide ovaj set.
August 4, 2024Aug 4 2 minutes ago, arheolog1981 said: Uh, ja ne mogu gledati već pratim na flascore svakih 5 minuta Gledam biciklizam, opuštencija kako stoji ova nasa?
August 4, 2024Aug 4 Just now, Valkyrie said: Kakav poen!! Dobro je da može malo da predahne, ima momentum i samo mu treba da ne pogubi živce, kakav god ritual da obavlja sada - samo napred! Ja mislim da sad sledi uobicajeni pad na pocetku seta, samo je bitno da se Alkaraz ne razigra previse. U neizvesnoj zavrsnici Nole je opet favorit..
August 4, 2024Aug 4 17 minutes ago, pbg12345 said: kako stoji ova nasa? Ne pominju je, a ne vidim je u grupi
August 4, 2024Aug 4 Obojica igraju svoj najbolji tenis i kao da im zivot zavisi od ovoga. Neverovatan mec. Publika ko da si u BGu.