Jump to content

Featured Replies

Hoće hoće Đoković uzet zlato pored Alkaraza, na ovoj podlozi sa sjebanim kolenom....hoće to. 

• Replies 200
  • Views 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Zaokruzena jedna sjajna sportska karijera! Zasluzeno!   I to protiv najtezeg moguceg u ovom trenutku.  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je

• harper lee
    harper lee

Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic.   Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo.

Posted Images

nema sanse. zna mali da je favorit za zlato i ide po to

ovi sa es ne prestaju da se odusevljavaju alkarazom

Moraće neko trovanje, povreda, Majdov... kad ako ne sad!?

Alkaras se oznojio nije. Bas bi iznenadjenje bilo da ne uzme zlato

31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ovi sa es ne prestaju da se odusevljavaju alkarazom

Morace Srki da upada u kabinu

12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Morace Srki da upada u kabinu

srki nije u parizu, ali ima jedan sto je u parizu

felix zalutao u 1/2

Nije zalutao, dobro je odigrao prethodno, ali uvek postoji realna šansa da te neki Kinez uništi.

Truls u finalu, ja sam očekivao dosta od njega posle finala SP '21, ali eto u pravom trenutku je rešio da pokaže šta zna...

Edit Ups prebacite ovo na drugu temu 😂

A kanadski Felix iz ovog tenisa je toliko nekonstantan da je to neverovatno jednog dana ima break viška protiv Rafe na sred Šatrijea u petom setu a onda se raspadne protiv nekog totalno levog i tako sezone prolaze...

Edited by Grandilof

Felix nije zalutao jednostavno ovakvom Alcarasu tesko moze bilo ko da parira jedino da se Nole podmladi i da mu ekspresno prodje povreda kolena....

Novak voli da propusti tri vezane brejk lopte više nego drveće da grli 

Barem je sacuvao svoj servis bez problema. Pribojavao sam se one cuvene "kad promasis 100% sanse sledi kazna"..

22 hours ago, Mil@n said:

Jel realno da na 16 topika pričamo o Đokovićevom meču?

Ovo je topik Tenis na OI 2024.

To što Nolovi svedoci čuvaju vatru dole na Tenis vulgaris - jbg.

Banuj ih sve

Nikad nece nauciti da smecuje..

Background Picker
Customize Layout