August 2, 2024Aug 2 Hoće hoće Đoković uzet zlato pored Alkaraza, na ovoj podlozi sa sjebanim kolenom....hoće to.
August 2, 2024Aug 2 31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: ovi sa es ne prestaju da se odusevljavaju alkarazom Morace Srki da upada u kabinu
August 2, 2024Aug 2 12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Morace Srki da upada u kabinu srki nije u parizu, ali ima jedan sto je u parizu
August 2, 2024Aug 2 Nije zalutao, dobro je odigrao prethodno, ali uvek postoji realna šansa da te neki Kinez uništi. Truls u finalu, ja sam očekivao dosta od njega posle finala SP '21, ali eto u pravom trenutku je rešio da pokaže šta zna... Edit Ups prebacite ovo na drugu temu 😂 A kanadski Felix iz ovog tenisa je toliko nekonstantan da je to neverovatno jednog dana ima break viška protiv Rafe na sred Šatrijea u petom setu a onda se raspadne protiv nekog totalno levog i tako sezone prolaze... Edited August 2, 2024Aug 2 by Grandilof
August 2, 2024Aug 2 Felix nije zalutao jednostavno ovakvom Alcarasu tesko moze bilo ko da parira jedino da se Nole podmladi i da mu ekspresno prodje povreda kolena....
August 2, 2024Aug 2 Barem je sacuvao svoj servis bez problema. Pribojavao sam se one cuvene "kad promasis 100% sanse sledi kazna"..
August 2, 2024Aug 2 22 hours ago, Mil@n said: Jel realno da na 16 topika pričamo o Đokovićevom meču? Ovo je topik Tenis na OI 2024. To što Nolovi svedoci čuvaju vatru dole na Tenis vulgaris - jbg.