August 5, 2024Aug 5 Just now, April said: +1 Sezona je gotova, ali ova pobeda donosi produžetak sponzorskih ugovora, i to je jedino važno. Samo mi sirotinja brinemo koliko još slemova će uzeti. Iz Noletovog rakursa, 2025 = pedeset milki. I Jelena i Ana su bile spremne da statiraju godinama, Endi takođe, Rafa čak spreman i na ozbiljnije blamaže, od svih mi se čini da je Rodžer najpoštenije izgurao, bio konkurentan do kraja. Mislim da će Novak birati neku veselu Zlatan varijantu i da će još četiri godine mučiti razne cicipase. Ma radi njega tenis. Uostalom, koliko je do sada zaradio? Kapiram da mu je 50 miliona kao smrtniku par cveklica od 500. Na kraju krajeva, posle karijere će da mlati milione svakako, u početku sam bio debelo protiv toga, ali u međuvremenu se desio Šapić i naštelovao drugačiju perspektivu.
August 5, 2024Aug 5 11 hours ago, Babu Bhatt said: Uz objašnjenje kako hrvatski sportaši ipak imaju prednost kod prijenosa. gimnastika je elitni sport na olimpijadi uz atletiku i plivanje, a hrvatska je imala takmičara u finalu rts je u vreme finala Done Vekić prenosio stoni tenis
August 5, 2024Aug 5 kad god cujem ovako nesto setim se onog crnca iz kade titaniumballsofsteel i pitam se gde je i sta radi :(
August 6, 2024Aug 6 On 5. 8. 2024. at 1:34, Mil@n said: Naravno da se ne penzioniše, posle ovakve pobede nad najboljim na svetu sigurno ima solidan boost samopouzdanja. Još par slemova sigurno. Ali bukvalno - sta god.
August 6, 2024Aug 6 Author Troicki zaradio 200k od Novakovog zlata. Mislim da u životu nije inkasirao tolike pare od jednog turnira.