August 4, 2024Aug 4 5 minutes ago, Engineer said: I od svih OI, on pobedio kad se dodeljuju ove najružnije medalje Ali (bar) su specificne da imaju malo Ajefolovog tornja u sebi.
August 4, 2024Aug 4 Izvesno vreme neće moći da se živi od Veseli se, srpski rode Ali neka Vredi malo trpeti seljanu za jedan ovakav trenutak
August 4, 2024Aug 4 Porfirije, pun gas, beseda sa Dedinja 'Iskupio si Olimpijske igre!' Sad, nije da sam razumeo, ali rispekt...
August 4, 2024Aug 4 Popular Post 1 hour ago, April said: Porfirije, pun gas, beseda sa Dedinja 'Iskupio si Olimpijske igre!' Sad, nije da sam razumeo, ali rispekt... Igre su sagriješile bogohulnim otvaranijem, ali pobijedio je sin Božiji Novak i sprao te grijehe svojim suzama, klečeći na kolenima u prašini Roman Garosa.
August 4, 2024Aug 4 7 minutes ago, Valkyrie said: Igre su sagriješile bogohulnim otvaranijem, ali pobijedio je sin Božiji Novak i sprao te grijehe svojim suzama, klečeći na kolenima u prašini Roman Garosa.
August 4, 2024Aug 4 27 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Baš htedoh da pitam kad sam gledao dodelu šta ovaj Alahu ekberiše
August 4, 2024Aug 4 4 hours ago, napadaj said: Izgleda da je HRT pred kraj prebacio na neki drugi sport Edit: na gimnastiku Uz objašnjenje kako hrvatski sportaši ipak imaju prednost kod prijenosa.
August 4, 2024Aug 4 When Alexander saw the breadth of his domain, he wept, for there were no more worlds to conquer. Predviđanja, jel' se penzioniše sutra, ili ide na još?
August 4, 2024Aug 4 16 minutes ago, zorglub said: When Alexander saw the breadth of his domain, he wept, for there were no more worlds to conquer. Predviđanja, jel' se penzioniše sutra, ili ide na još? Olimpijada je kruna, ali mislim da je svakom teniseru negde zelja da "napusti" tenis tako sto legne na sljaku RG-a ili Vimbldona, jos jedan, poslednji put. A i 25 lepse zvuci nego 24. Mozda i "precera" preko 25 i zacementira, odnosno osigura da ga niko od klinaca ne stigne za zivota. I da "zeznemo" baku Court. Ima tu nekoliko finih motivacionih momenata. Edited August 4, 2024Aug 4 by JohnnyD
August 4, 2024Aug 4 Naravno da se ne penzioniše, posle ovakve pobede nad najboljim na svetu sigurno ima solidan boost samopouzdanja. Još par slemova sigurno.
August 5, 2024Aug 5 Marej i Rafa igrali do juče, jedan bez kuka, drugi bez kolena, nema ih na slemovima, igraju kvalifikacije Garmišpartenkirhena i ne odustaju. A kljako održao čas (drugom) najboljem igraču na svetu, i dalje sve osim polufinala na GS-u smatra za neuspeh, a i to je uspeh ako izgubi od Sinera, Alkaraza ili Medvedeva, i on da se penzioniše. Ali verujem da neće biti ovoliko motivisan na USO. A mislim da će se naoštriti da uzme sledeći AO Edited August 5, 2024Aug 5 by Engineer
August 5, 2024Aug 5 10 hours ago, Babu Bhatt said: Uz objašnjenje kako hrvatski sportaši ipak imaju prednost kod prijenosa. Jebem li ga, ja i od RTSa očekujem da prioritet imaju naši. Ako su se uključili u prenos nekog svog, potpuno je razumljivo. Sa druge strane, nisam siguran da bi kod nas uopšte puštali njihove takmičare ako ima bilo kakva alternativa. Eventualno puste reprizu rukometa pod uslovom da izgube. O takmičarima Kosova da ne govorim.
August 5, 2024Aug 5 1 hour ago, Engineer said: Marej i Rafa igrali do juče, jedan bez kuka, drugi bez kolena, nema ih na slemovima, igraju kvalifikacije Garmišpartenkirhena i ne odustaju. A kljako održao čas (drugom) najboljem igraču na svetu, i dalje sve osim polufinala na GS-u smatra za neuspeh, a i to je uspeh ako izgubi od Sinera, Alkaraza ili Medvedeva, i on da se penzioniše. Ali verujem da neće biti ovoliko motivisan na USO. A mislim da će se naoštriti da uzme sledeći AO +1 Sezona je gotova, ali ova pobeda donosi produžetak sponzorskih ugovora, i to je jedino važno. Samo mi sirotinja brinemo koliko još slemova će uzeti. Iz Noletovog rakursa, 2025 = pedeset milki. I Jelena i Ana su bile spremne da statiraju godinama, Endi takođe, Rafa čak spreman i na ozbiljnije blamaže, od svih mi se čini da je Rodžer najpoštenije izgurao, bio konkurentan do kraja. Mislim da će Novak birati neku veselu Zlatan varijantu i da će još četiri godine mučiti razne cicipase.