Jump to content

Featured Replies

• Replies 200
  • Views 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Zaokruzena jedna sjajna sportska karijera! Zasluzeno!   I to protiv najtezeg moguceg u ovom trenutku.  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je

• harper lee
    harper lee

Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic.   Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo.

Posted Images

15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dva sata..

Šta ih moli dva sata (da mu kažu kako da…?), nisam razumela?

Samo sam na mrvu videla meč i da igra na sunčanoj strani pa mora kačket. Ostalo sam zaključivala po urlanju iz dvorišta.

Sad bi trebalo kvotovati sva katastrofična zakukavanja o kraju njegove karijere u doba onog sranja sa Australijom i koronom… 

EDIT.

♥️

Edited by pt 2.0

Just now, pt 2.0 said:

Šta ih moli dva sata (da mu kažu kako da…?), nisam razumela?

Samo sam na mrvu videla meč i da igra na sunčanoj strani pa mora kačket. Ostalo sam zaključivala po urlanju iz dvorišta.

Sad bi trebalo kvotovati sva katastrofična zakukavanja o kraju njegove karijere u doba onog sranja sa Australijom i koronom… 

Kako da odigra ritern..

• Popular Post

Izgleda da je HRT pred kraj prebacio na neki drugi sport :lolol:

Edit: na gimnastiku :lol: :lol:

Edited by napadaj

image.thumb.png.07214c14f6dc09bb9241e42c390614e7.png

• Popular Post

Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je komotno i da ne postoji, sve dok se nije dogodilo ono sranje sa kovidom i australijom. Pratio sam sta se desava i tad sam se preokrenuo na njegovu stranu, tad je valjda prestao s imitacijama i crtanjem srca po terenu, i poceo da im se najebava majke i da govori tacno ono sto misli. Sad mi je drago za ovo zlato kobda mi je burazer, i meni je zasuzilo oko na trenutak. S U P E R M E N. 

Rispekt, matori! 

Troicki:ziga:

Just now, BWA said:

Troicki:ziga:

Najveći!

6 minutes ago, April said:

Gde su zaključali Srđana? 

Videla sam ga na jednoj sahrani u petak u Bgd.

pustio je "kosi tata, kosim ja" :D

• Popular Post

453997490_18450315259026915_8563933307363076299_n.thumb.jpg.f56a7fbcccc793d1042b9b370413cd79.jpg

Milan Tomić

:heart:

Background Picker
Customize Layout