August 4, 2024Aug 4 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Dva sata.. Šta ih moli dva sata (da mu kažu kako da…?), nisam razumela? Samo sam na mrvu videla meč i da igra na sunčanoj strani pa mora kačket. Ostalo sam zaključivala po urlanju iz dvorišta. Sad bi trebalo kvotovati sva katastrofična zakukavanja o kraju njegove karijere u doba onog sranja sa Australijom i koronom… EDIT. ♥️ Edited August 4, 2024Aug 4 by pt 2.0
August 4, 2024Aug 4 Just now, pt 2.0 said: Šta ih moli dva sata (da mu kažu kako da…?), nisam razumela? Samo sam na mrvu videla meč i da igra na sunčanoj strani pa mora kačket. Ostalo sam zaključivala po urlanju iz dvorišta. Sad bi trebalo kvotovati sva katastrofična zakukavanja o kraju njegove karijere u doba onog sranja sa Australijom i koronom… Kako da odigra ritern..
August 4, 2024Aug 4 Popular Post Izgleda da je HRT pred kraj prebacio na neki drugi sport Edit: na gimnastiku Edited August 4, 2024Aug 4 by napadaj
August 4, 2024Aug 4 Popular Post Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je komotno i da ne postoji, sve dok se nije dogodilo ono sranje sa kovidom i australijom. Pratio sam sta se desava i tad sam se preokrenuo na njegovu stranu, tad je valjda prestao s imitacijama i crtanjem srca po terenu, i poceo da im se najebava majke i da govori tacno ono sto misli. Sad mi je drago za ovo zlato kobda mi je burazer, i meni je zasuzilo oko na trenutak. S U P E R M E N. Rispekt, matori!
August 4, 2024Aug 4 6 minutes ago, April said: Gde su zaključali Srđana? Videla sam ga na jednoj sahrani u petak u Bgd.
August 4, 2024Aug 4 54 minutes ago, Moonwalker said: Hocu italijansku trenerku! Najbolje obuceni opet. https://www.armani.com/en-tn/experience/ea7/olympic-games Jbg Armani.