August 4, 2024Aug 4 17 minutes ago, napadaj said: Kako se sad registrovati na sve engleske sportske forume i svakome pojedinačno jebati majku bezobraznu u kakve se ti tu rupe zavlacis Iz Guardian-a pbp topic. Quote He's not my favourite, he's not loveable - at times he's not even likeable - but Novak's the best there's ever been and he completely deserves that gold metal. It meant so much to him and perhaps he just wanted it a bit more on the day. A fantastic match between two fantastic players. Great stuff. Quote Best tennis match of the year , that was vintage Djokovic. Should keep him interested for another year at least with Alacaraz and Sinner snapping away. Quote Chapeau Djokovic. Phenomenal level of tennis from them both. Well deserved victory. Quote Seeing what the gold medal means to Djokovic, who has statistically already achieved more in the game than any other man, shows why tennis more than deserves its place in the Olympics Zapravo ovakvi gladijatorski dueli pokazuju da je tenis s pravom opet na olimpijadama.. Edited August 4, 2024Aug 4 by Moonwalker
August 4, 2024Aug 4 na kraju kakva sreca sa onom povredom na rg. da je bila laksa i da nije predao mec i nastavio turnir, mogao ju je jos pogorsati i napraviti jos veci picvajz i propustiti i w i oi. koliko srece u nesreci.
August 4, 2024Aug 4 4 minutes ago, Moonwalker said: u kakve se tu rupe zavlacis Forumi fudbalskih navijača
August 4, 2024Aug 4 9 minutes ago, harper lee said: Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic. Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo. ja sam to vec napisao. sada ima apsolutno sve, drugi je na listi, osvojio zlato... samo je ostalo da kaze, OK, sad je dosta, odo ja da pecam. i ode u istoriju.