Jump to content

Featured Replies

Malom svaka čast za fer plej u drugom setu, treba uraditi to u tim trenucima.

• Replies 200
  • Views 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Zaokruzena jedna sjajna sportska karijera! Zasluzeno!   I to protiv najtezeg moguceg u ovom trenutku.  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je

• harper lee
    harper lee

Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic.   Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo.

Posted Images

17 minutes ago, napadaj said:

Kako se sad registrovati na sve engleske sportske forume i svakome pojedinačno jebati majku bezobraznu

u kakve se ti tu rupe zavlacis :D

Iz Guardian-a pbp topic.

He's not my favourite, he's not loveable - at times he's not even likeable - but Novak's the best there's ever been and he completely deserves that gold metal. It meant so much to him and perhaps he just wanted it a bit more on the day. A fantastic match between two fantastic players. Great stuff.

Best tennis match of the year , that was vintage Djokovic. Should keep him interested for another year at least with Alacaraz and Sinner snapping away.

Chapeau Djokovic. Phenomenal level of tennis from them both. Well deserved victory.

Seeing what the gold medal means to Djokovic, who has statistically already achieved more in the game than any other man, shows why tennis more than deserves its place in the Olympics

Zapravo ovakvi gladijatorski  dueli pokazuju da je tenis s pravom opet na olimpijadama..

Edited by Moonwalker

4 minutes ago, ToniAdams said:

Svaka čast Troickom :fantom:

Dva sata..

na kraju kakva sreca sa onom povredom na rg. da je bila laksa i da nije predao mec i nastavio turnir, mogao ju je jos pogorsati i napraviti jos veci picvajz i propustiti i w i oi. koliko srece u nesreci.

Kad je dodjela?

ovo je nestvarno, covek je najblize moguce supermenu na ovoj planeti!!!

4 minutes ago, Moonwalker said:

u kakve se tu rupe zavlacis :D

Forumi fudbalskih navijača :D

Au, suzu sam pustio bez zajebavanja

mnogo mi je drago

Just now, napadaj said:

Forumi fudbalskih navijača :D

A nista, udri samo :D

Bravo Noleeeee!

9 minutes ago, harper lee said:

Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic.

Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo.:cry:

ja sam to vec napisao. sada ima apsolutno sve, drugi je na listi, osvojio zlato... samo je ostalo da kaze,

OK, sad je dosta, odo ja da pecam.

i ode u istoriju.

o65uppnpvngd1.png?width=621&auto=webp&s=

Hocu italijansku trenerku! :blush:Najbolje obuceni opet.

Muzeti i Karlos u zbiru - 43 godine

Novak - 37 godina

Background Picker
Customize Layout