Jump to content

Featured Replies

Posted

Tenis kreće za dva dana, ali imamo prvu major vest, a to je da Siner definitivno otpada sa turnira. 

Vamos Nolo

• Replies 200
  • Views 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Zaokruzena jedna sjajna sportska karijera! Zasluzeno!   I to protiv najtezeg moguceg u ovom trenutku.  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Moram da kazem da nisam ranije davao pet para ni za tenis, ni za novaka, bio mi je antipatican ko da je spanac, bolelo me bas uvo za sve te vimbldone i jues opene, i dal je najbolji il nije, mogao je

• harper lee
    harper lee

Umirem. Kraj. Ubi me Novak Djokovic.   Nole, molim te, preklinjem te, uzeo si sve, idi u penziju. Ne mogu ja vise ovo.

Posted Images

Žreb danas u 11h

Đoković će u prvom kolu igrati protiv Ebdena.

Rivala je saznao i Rafael Nadal koga na startu turnira čeka Marton Fučovič.

Đoković i Nadal će se sastati u drugom kolu u slučaju pobeda

xy.png?ex=66a36eec&is=66a21d6c&hm=a19399

Ako ide očekivano posle Nadala Fis, u četvrtfinalu  Cicipas, u polufinalu Zverev

Novak rutinski protiv Rafe. Bio je mali pad toko one serije Nadala ali nakraju je sigurno resio i priveo mec kraju.

Naravno Đokovića istresa iz šorca neki "nikad čuo ali je tradicionalno neugodan" Nemac... Još i sudija bucka koju mrzi da silazi i proverava tragove :isuse:

Eo sad porodio Noksa 2. brejk i dobio 1. Set.

Novak vodi 1-0 protiv Tsitsipasa, počeo drugi set.

ajde :huh:

Još ja gledam kako nema tenis teme, oćoravio :D

Ko je Đokovićev trener? Pitam zbog nacionalne penzije.

Dakle nije prošlo 2 minuta otkad je Mijaljević rekao kako koleno više nije tema uopšte i da je puno bolja situacija nego pre Wimbledona, sledeći poen se drži za koleno a sad i doktor. 

Ne izgleda dobro :cry:

Vrati dva brejka prednosti i spasi tri meč lopte...

8 minutes ago, arheolog1981 said:

Vrati dva brejka prednosti i spasi tri meč lopte...

Iš sotono!

Background Picker
Customize Layout