Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 Dobro, za 1 ekstremno online lika, @Weenie Pooh, očekivao bih da zna da je taj post, s obzirom na izvor, vrlo simpatična parafraza sad već klasičnog mima 1
Jeremija Posted July 22 Posted July 22 Mislim da mogu slobodno da kažem da je u ovom trenutku najteže Hilari Klinton i Mišel Obami. 1
Shan Jan Posted July 22 Posted July 22 8 minutes ago, braca said: Kad si toliko jak kadnidat da se prestavljas kao anti-nekodrugi
braca Posted July 22 Posted July 22 7 minutes ago, Shan Jan said: Kad si toliko jak kadnidat da se prestavljas kao anti-nekodrugi
Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 (edited) 1 hour ago, Sammael said: Veliki broj Afroamerikanaca se prebacio u Trampov tabor Ovo je apsolutno neutemeljeno. Osim na vajbsima na internetu o tome kako Trump tobože privlači čak i Marsovce i Saskvače, i na nekim sumnjivim poolovima. Onda budu izbori i ispadne da je sve samo bila medijska zvečka Edited July 22 by Roger Sanchez 2
Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 Just now, Shan Jan said: I can think of one for you: conscription PPP dame, slobodno navalite na admina, nemojte biti plahe kad mu ovako izleti
Weenie Pooh Posted July 22 Posted July 22 20 minutes ago, Roger Sanchez said: Dobro, za 1 ekstremno online lika, @Weenie Pooh, očekivao bih da zna da je taj post, s obzirom na izvor, vrlo simpatična parafraza sad već klasičnog mima It's memes all the way down, baby, uzalud zamišljaš da postoji neka suština koju onlajn retardacija maskira. Meme kandidati, meme diskurs, meme zemlja, meme planeta. 1
Vasilij Zajcev Posted July 22 Posted July 22 Skapirao sam da je ovde opšte mišljenje da će pobeda nad Kamalom biti još veći landslide nego što bi bio nad Bajdenom. Jel može malo argumentovanije o tome, zašto? To da se nije nešto posebno isprofilisala kao VP, to mi je jasno, ili da je preko kreveta došla do moći, to mi je validna argumentacija za hilbilije koji su ionako sigurni Trampovi glasovi. Isto te ankete pre nominacije nisu nešto uklesano u kamenu, a i bar je Amerika zemlja brzih narativa, za dva meseca može da se zavrti kakavgod.. 8
Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 11 hours ago, vememah said: "Now they're just hopeful that Democrats push and kind of force through Kamala Harris as a nominee instead of letting an open process," he says. Lik je i dalje republikanac u krvi. Jedino čemu se GOP stratezi nadaju je da će Demokrati u suicidalnom nagonu sami izjaviti da njihov kompletni pobjednički tiket 2020. ič nije valjao i da se onda međusobno raščerupaju, oppo risrčuju do koske među sobom i da Dem konvencija bude thunderdome 1
Popular Post Ivo Petović Posted July 22 Popular Post Posted July 22 (edited) 9 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Skapirao sam da je ovde opšte mišljenje da će pobeda nad Kamalom biti još veći landslide nego što bi bio nad Bajdenom. Jel može malo argumentovanije o tome, zašto? To da se nije nešto posebno isprofilisala kao VP, to mi je jasno, ili da je preko kreveta došla do moći, to mi je validna argumentacija za hilbilije koji su ionako sigurni Trampovi glasovi. Isto te ankete pre nominacije nisu nešto uklesano u kamenu, a i bar je Amerika zemlja brzih narativa, za dva meseca može da se zavrti kakavgod.. Neće biti veći landslide sigurno, Bajden je čovek bolestan i nesposoban za kandidaturu, nikakvu energiju i motivaciju nije mogao da ponudi, da energizuje ™ bazu. I to bi išlo samo na gore. Kamala će to uraditi, tj podići motivaciju proDems glasača, privući dosta normalaca i sigurno dobiti neke države koje bi sa Bajdenom bile toss up, ali je pitanje da li može da dobije tri ključne centrale države: PA, MI, WI. Tu bi izbor VP mogao da pomogne, ali i nešto blaži stav prema Palestini (u Mi Palestinaca ima jako puno iz nekog razloga). Kamala ima prednost što je žena, zbog priče o abortusu, koja može biti centralna na izborima, ako se Demsi potrude, ali i hendikep što je žena, jer..zato...muški svet i način razmišljanja. Drugi hendikep je što je teško se uhvatiti za šta se onda zapravo zalaže po svim bitnim pitanjima (osim abortusa), obzirom da je skakala po potrebi. Npr bila je zagovornik medicare for all dok nije postala kandidat na primaries, pa se vrlo brzo prebacila na public option. Itd itd. Znajući koliko su Demsi out of touch, ne bih se iznenadio da predlože 1 Peta Butiggiega za VP. Drugi verovatni pik je Marc Kelly, koji je astronaut i ratni heroj, a na to se svi oni lože. To što je najcentrističkiji od svih centrističkih demokrata, drugi je par cipela. U ovom trenutku 75%-25% Trump. Ali to je podložno promenama jer Dems baza + normalci su mnogo veći bazen od republikanskog. Edited July 22 by Ivo Petović 3 10
x500 Posted July 22 Posted July 22 6 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Skapirao sam da je ovde opšte mišljenje da će pobeda nad Kamalom biti još veći landslide nego što bi bio nad Bajdenom Lose si skapirao U poslednjih 10 sati imas postovano gomilu tvitera, tindera i sl gde se svi utrkuju u izjavama lojalnosti novoj vodjici/vodjanki/vodkinji (zenski oblik vodje) plus gomilu argumenata kako je ona ustvari najbolja da bude kandidat. Uskoro sledi posipanje pepelom - kako smo samo bili u zabludi dok smo podravali Dzo a takav "biser" nam je promakao Mislim da Trampova pobeda nije nimalo izvesna. Ako demokrate dobro upregnu medije imaju dansu da na "anti-tramp" prici obezbede pobedu. 3
Ivo Petović Posted July 22 Posted July 22 6 minutes ago, Zaboravan said: Koliko je Izrael zadovoljan predlogom? Ne previše sigurno, Kamala je pokazala čak i neke znake ljudskosti prilikom reakcije na pro palestinske proteste. To, naravno, ne znači da bi ona išta menjala - niti ima neki autoritet i snagu za to, ali je sasvim dovoljno da par desetina dodatnih AIPAC miliona odu ka Trampu, čisto da se ne prepušta ništa slučaju. 1
askeladden Posted July 22 Posted July 22 19 minutes ago, Shan Jan said: I can think of one for you: conscription Mislim da male body of color bash vole Kamalu https://x.com/ecomarxi/status/1815322257289306405 1
Recommended Posts