Roger Sanchez Posted August 6 Author Posted August 6 (edited) On 3. 8. 2024. at 15:02, Roger Sanchez said: Nikad se ne kladim protiv Nensare Toldya Edited August 6 by Roger Sanchez 3 1
dragance Posted August 6 Posted August 6 Dobar izbor, uzimajuci u vid Shapirove podrske Izraelu u ovom sranju u Gazi. 6
Roger Sanchez Posted August 6 Author Posted August 6 Proljetni hajlajtsi Tad je Kristi bila u igri za veep slot 2 1
3opge Posted August 6 Posted August 6 naravno da se nista bitno nece promeniti sa Kamilom™, bice samo malo vise "no-no, ako budes zlocest nece biti sladoleda!" za Izrael
braca Posted August 6 Posted August 6 2 hours ago, dragance said: Dobar izbor, uzimajuci u vid Shapirove podrske Izraelu u ovom sranju u Gazi. Da, plus Shapiro je jevrejin, pored njenog muža to bi bilo možda malo previše jevreja u Beloj Kući za neke osetljive dušice... Mene je ovaj čovek kupio za sva vremena ovim govorom, šteta što nije u trci, ali mlad je još (mladji od mene !) ima vremena... : 1 2
Roger Sanchez Posted August 6 Author Posted August 6 Walz je ista klasa, možda i bolji jer je Illinois Illinois, a Minnesota baš i nije Inače, divan je dan kad se ovu pundit™ amebu može ponižavati po 100ti put, ali 100x jače nego inače
theanswer Posted August 6 Posted August 6 1 minute ago, Budja said: Zasto? Shapiro bi imao više smisla elektorski. Odluka je da se ide na bazu.. Nešto slično ko Tramp sa Vensom, to mi je još nejasnije elektorski, ali je to bio pik dok se mislilo da će Bajden i dalje biti nominee pa se moglo ići na neke druge stvari. Sa Kamalom kao nominee, Rubio bi imao mnogo više smisla
dunja Posted August 6 Posted August 6 Walz već izbacio prvi promo video, sigurno se čekalo da sve kampanjski bude spremno pa da objave izbor VPa 1
Recommended Posts