Roger Sanchez Posted July 21 Author Posted July 21 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Teško ju je slušati Baš
JozoMujica Posted July 22 Posted July 22 20 minutes ago, Weenie Pooh said: Otprilike joj je toliko prazna kanta na ramenima koliko i Trampu. Teško ju je slušati, pogotovo kad pokušava da se srdačno nasmeje. Lepa žena, ali kad počne da priča i slaže neke sulude osmehe... 1
Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 @Weenie Pooh, @JozoMujica, boli me kad vam ovo kažem, ali: 1
Weenie Pooh Posted July 22 Posted July 22 (edited) 27 minutes ago, Roger Sanchez said: @Weenie Pooh, @JozoMujica, boli me kad vam ovo kažem, ali: Tvoj USA Game of Thrones cosplay je stvarno fascinantan hobi. Ne samo što se sam potpuno uživiš nego uvlačiš i nas balkanske kibicere. Biće precious čitati te kako se verbalno samozadovoljavaš prenoseći nam friške Axios Vibes posle debate, bless Edited July 22 by Weenie Pooh
Budja Posted July 22 Posted July 22 Pa, dobro, sad, moraju i demokrate da imaju 1 honeymoon period. Postoji razlog zasto je pre cetiri godine usla kao favorit, i medju prvima napustila kampanju. 1
Roger Sanchez Posted July 22 Author Posted July 22 Gle Weenie, tvoj prvi post je bio jak, treba ga nadmašiti Spoiler 2 1
Weenie Pooh Posted July 22 Posted July 22 1 minute ago, Roger Sanchez said: Gle Weenie, tvoj prvi post je bio jak, treba ga nadmašiti Još shadowboxinga? Ne razumeš fundamente forumske dijalektike, dobri moj Ruđere.
Mel Posted July 22 Posted July 22 Meni je malo nategnuto jer zena jos nikad nije bila, a da bude zena i crnac u Americi... ne znam. Vidim da joj daju dosta podrske.
Recommended Posts