July 30, 2024Jul 30 Ok je ovo, Francuzi su sad na +16, izgubiće od Švaboa nekih 10ak razlike, a mi ćemo rez znati dan pre naše poslednje utakmice. Mislim da moramo da jurimo negde oko +35 iz dve tekme.
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, goofs said: Mislim da moramo da jurimo negde oko +35 iz dve tekme. To ti je već sutra završeno
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, goofs said: Ok je ovo, Francuzi su sad na +16, izgubiće od Švaboa nekih 10ak razlike, a mi ćemo rez znati dan pre naše poslednje utakmice. Mislim da moramo da jurimo negde oko +35 iz dve tekme. Ne moramo ako dobijemo USA u četvrtfinalu.
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, sasha said: Nisam baš siguran da će ih Nemci odvaliti Odvaliti - dobiti, makar i pola kosa Mada ako se veceras povampire Jago i Kaboklo, svasta moze da bude
July 30, 2024Jul 30 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne samo to, nego u sledećem napadu imaju +5 i 25 sekundi do kraja. I Furnije se diže na trojku čim je prešao centar Neko bi bio zadavljen da je SFRJ kadar na klupi umesto ovog Koleta Ne smem ni da pomislim šta bi smislila legenda decison makinga Nando.
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, sasha said: Ne možemo sa USA u četvrtfinalu da igramo Pa sva ova matematika da bismo ih u SF izbegli? Ajte molim vas.
July 30, 2024Jul 30 Just now, kralj said: Pa sva ova matematika da bismo ih u SF izbegli? Ajte molim vas. Da bismo izbegli Kanadu i Nemacku i 1/4
July 30, 2024Jul 30 Just now, kralj said: Pa sva ova matematika da bismo ih u SF izbegli? Ajte molim vas. Ne zna se za polufinale, tu je žreb. Ovo je više za izbegavanje Kanade
July 30, 2024Jul 30 8 minutes ago, goofs said: Ok je ovo, Francuzi su sad na +16, izgubiće od Švaboa nekih 10ak razlike, a mi ćemo rez znati dan pre naše poslednje utakmice. Mislim da moramo da jurimo negde oko +35 iz dve tekme. I Australija je u igri. Imaju +2 i igraju sa Španijom u poslednjem kolu. Biće sve tri ekipe blizu na kraju verovatno. Do sada smo sa Karijem baš gazili autsajdere, valjda ćemo nastaviti tako i sada kada nam je bitno.
July 30, 2024Jul 30 Just now, Fins fleet said: Da bismo izbegli Kanadu i Nemacku i 1/4 Pa šta je alternativa ako budemo bolji od Francuza?
July 30, 2024Jul 30 Francuska ili Španija i da pevamo. Eventualno Nemačka za neku bajatu i mlaku osvetu.